به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان «علی باقری» مذاکره کننده ارشد ایران و معاون وزیر امور خارجه کشورمان در مصاحبه با خبرگزاری ایتالیایی «آنسا» اعلام کرد ایران از خواستههای خود در مسیر فعال سازی دوباره قرارداد هستهای سال ۲۰۱۵ و لغو تحریمها عقبنشینی نخواهد کرد، زیرا این آمریکا بود که در سال ۲۰۱۸ از توافق خارج شد، بنابراین واشنگتن باید گام نخست را بردارد.
باقری با غیرقانونی خواندن خروج آمریکا از برجام اعلام کرد حتی دولت «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا هم معتقد است که خروج این کشور از توافق (به تصمیم دونالد ترامپ، رئیسجمهور پیشین آمریکا) اقدامی غیرقانونی بوده است. در مورد اروپاییها آنها نیز به تعهدات خود برای اصلاح اقدام آمریکا احترام نمیگذارند، یعنی با منطق تحریمهای آمریکا که لطمات سنگینی به اقتصاد ایران وارد کرد مخالفت نکردند.
مذاکره کننده ارشد کشورمان با منطقی خواندن پیشنهادات ایران در وین گفت: «این پیشنهادات منطقی و مستدل هستند و میتوانند به عنوان مبنایی برای مذاکره مورد استفاده قرار گیرند. جمهوری اسلامی به من اطمینان داده است به مذاکرات اعتقاد دارد و حتی به نتایج احتمالی «خوشبین» است با این حال نقض مکرر تعهدات سایر امضاکنندگان ایجاب میکند که ما دیگر سادهلوح نباشیم.»
باقری در پایان این مصاحبه نیز اعلام کرد ایران در این مذاکرات برنامههای خود را در قالب دو متن پیشنهادی، یکی با موضوع لغو تحریمهای ظالمانه وغیرقانونی و دیگری با موضوع هستهای به طرف مقابل ارائه کرد. در صورت پذیرش دو پیشنهاد قبلی که به طرف مذاکره کننده ارائه شده است، ایران پیشنهاد سوم را نیز ارائه خواهد داد.
دور هفتم مذاکرات احیای برجام میان ایران و ۴+۱ از هشتم آذرماه شروع و در ۱۲ آذر به پایان رسیده است. بر اساس اعلام پنج کشور دیگر هیئتهای مذاکرهکننده برای بررسیهای بیشتر و رایزنی به کشورهای خود بازگشتهاند و هفته آینده نیز به اتریش برمیگردند.
براساس تحلیلهای گوناگون ایران در این دور از مذاکرات جدیت خود را نشان داده است، اما آمریکا که بعد از خروج غیرقانونی از برجام به طور غیرمسقیم بر مذاکرات تاثیر میگذارد تاکنون عملکرد مثبتی نشان نداده و در حین مذاکرات حتی سناتورهای این کشور اعم از جمهوریخواه و دموکرات خواستار اعمال تحریمهای بیشتری علیه کشورمان شدند.
دور ششم مذاکرات وین روز جمعه به پایان رسید و طرفها برای مشورت با پایتختهایشان گفتگوها را متوقف کردند. این دور از مذاکرات قرار است روز پنچشنبه مجددا از سر گرفته شود. ایران دو سند پیشنهادی درباره گامهای بازگشت به برجام ارائه داده، اما تروئیکای اروپایی این پیشنهادات را سختگیرانه خوانده است. علی باقری مذاکره کننده ارشد کشورمان تاکید کرده که پیشنهادات ایران براساس متن توافق برجام تدوین شده است و از لحاظ حقوقی معتبر است. مقامات کشورمان تاکید دارند که در صورت رفع همه تحریمهای مغایر با برجام ایران هم حاضر است محدودیتهای هستهای ذیل برجام را بپذیرد.
انتهای پیام/
کاسبان برجام کاسبان دلار هستن
بهترین روش تقویت جامعه این است که امکانات دولت شبیه شرکتهای ماشین سازی سایپا و ikco ماشین تولید کنند چون وقتی دولت ماشین تولید کند واقعاً مدرن باید باشد و قیمت آن هم 10 میلیون تومان. در حقیقت این طرح به نفع جامعه است. یعنی دولت امکانات تولید ماشین بهتر از مرسدس بنز باید داشته باشد. خب رقابت در کیفیت و قیمت سالم بیشتر میشود. وقتی دولت دستگیری میکند یعنی با امکانات بهتر کمک میکند آن وقت ثواب این عالی.
واقعاً انتظار از دولت این است که مبلغ یارانه و حقوق ها بیشتر شود. اگر مقصود مقبول بودن کمک باشد پس باید معلوم شود حقوق 15 میلیون نیز لازم شرعی است.
با حقوق 15 میلیون حساب کنید خرید یک خانه و ماشين برای یک خانواده چند سال میخواهد.
امیدواریم نظر خوانده شود و بودجه پیشرفت و توسعه فوقالعاده بیشتر شود و دولت آن بودجه را مستقیم در روستاها و شهرها صرف کند. همچنین مجلس نیز برای مدرن سازی روستاها یک کار مستقل انجام دهد. به دلیل آنکه ثواب دارد. رسانه نیز تشویق کند.
برای کشاورزی درجه یک در روستاها و شهرها بودجه رایگان بدهید و پول آن را نگیرید.
به تحریم ها لج کنید و وام بدون بازپرداخت بدهید. شما بلد هستید و امکانات کمک دارید.
با توجه به تحریم ها آیا شما به بخشهای رفاهی نمره چند میدهید. نظر شما چیست. یک شهر فوقالعاده پیشرفته میشود یک شهر معمولی مانده.
به تأمین رفاه و معیشت حقوق ها و یارانه ها شبیه آزمون های سازمان سنجش انتظار کمک هست.
آیا میدانید هرچه نظر باشد بهتر است از این که نباشد چون پیشرفت ها ادامه دارد و چاره آن تخصیص بودجه و هدایت بودجه برای عمران و آبادانی و اعلام نتیجه آن در رسانه است.
هر تعهد و پیمانی وقتی پذیرفته شد ممکن است به ضرر منافع کشورهایی هم باشد پس همه ملزم به اجرا هستند و سازمان ملل و آژانس هم ناظر و گر نه این دو هم شریک بد عهدی و پیمان شکنی کشورهای عضو خود هستند.
ایران نباید فریب بخورد و ساده بنگرد و بندی را اضافه کند که منافع در برابر منافع است اگر غرب بترسد که منافع ما مهمتر از رابطه با ایران است پس حتما ما و مسولان کشوری و لشگری هم منافع بهتر و بزرگتری چون ناوگان اتمی را به رابطه با غرب ترجیح میدهیم.
و در صورت منافع نگری و فریب،ما هم به حداقل نود درصد راضی میشویم.
هر فرد حقشه که نظرشو بگه
کشور ما جمهوریه یعنی مردم یعنی تک تک ما حق داریم برای اینده کشور تصمیم بگیریم
تمام همه حق دارن نظر بدن
ایران سربلند
انشاالله موفق و پیروز شوید و اصلا کوتاه هم نیایید
قضیه ناموسیه
فکر کنم کاسب دلار باشی
برو دیگه خبری از کاسبی از برجام و دلار نیست
اینها هم که انرژی منفی میدن یا وطن فروشن یا کم کار یا بچه پولدار.
دانش پیشرفته اتمی را نباید فدای برداشتن فریبی بنام رفع تحریم کرد.
غرب فریبکار و پیمان شکن است چرا عده ای نمیخواهند بفهمند.
واقع بین هستیم
شاید کم سن و سال هستی که اینطوری رگ گردنت متورم شده اما حلب روغن 5 کیلویی در سال 85 حدود 3700 تومان بود و امروز 92000 تومان یعنی 30 برابر
ما که سالهاست پشت سد تورم داریم درجا میزنیم اما اینکه شما از این سد بلند چطور پریدی و به پیشرفت و قدرت رسیدی رو بیشتر شرح بده
و یا تلاش برای رفع تحریم های ظالمانه منظورت هست؟
ایران را ایرانی میسازد البته ایرانیهای باهوش و خوش غیرت.
اگه ظریف و تیمش گاف نمیدادن الآن سال های قبل به خواسته هامون رسی
برای دفاع سیاره ای و پدافند کیهانی حتما به سلاح اتمی نیازمندیم.
معلومه حسابی از دلار کاسب شدی
الان که نوبت ماست بیخیال نمیشویم. تازه اگر بخواهیم برجام را لغو هم بکنیم، باید از طریق قواعد بین المللی عمل کنیم. بالاخره ما با آمریکای بی شرف و مستکبر و بی شعور و همچنین اروپاییان روباه صفت فرق داریم.
با اعلام نظر این همه کارشناس داخلی و اساتید روابط بین الملل دانشگاه های مطرح کشور، هنوز خوابی؟
داداش فکر کنم یا یه جنس خوبی زدی که بعد از 8 سال بیدار شدی و دنبال شفافیت هستی و یا شاید هم این ترفند جدید شفافیت طلبی ، نوع جدیدی از ترفندهای عاشقان برجام در دولت جدید است.
در هر صورت خسته نباشی، برو ادامه خوابت را برو. برو عزیییییییییییییییییییزم.... برو