مدیر کل استاندارد استان فارس گفت: در ۸ ماهه امسال ۲۰ واحد متخلف در زمینه مصالح ساختمانی با هماهنگی تعزیرات حکومتی و گشت مشترک پلمب شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مرتضی رهنما با بیان اینکه در ۸ ماهه امسال ۲۰ واحد متخلف در زمینه مصالح ساختمانی با هماهنگی تعزیرات حکومتی و گشت مشترک پلمب شدند، اظهار داشت: هرگونه تولید، عرضه و توزیع مصالح ساختمانی بدون دریافت پروانه کاربرد استاندارد ممنوع بوده و جرم کیفری محسوب می‌شود.

او افزود: در حال حاضر بیش از هزار و ۵۱۰ واحد تولیدی و خدماتی تحت پوشش اداره کل استاندارد فارس هستند که این ادارات تعداد یک‌هزار و ۶۲۲ پروانه معتبر برای ارائه محصولات و کالا‌های با کیفیت به مشتریان از اداره استاندارد گرفتند.

رهنما ادامه داد: در ۸ ماهه گذشته واحد‌های خدماتی و تولیدی بیش از ۳ هزار بار مورد بازدید اتفاقی کارشناسان اداره استاندارد قرار گرفته و بیش از ۲۷۰۰ نمونه تولیدی، نمونه برداری شده و در آزمایشگاه‌ها مورد آزمون قرار گرفته که نتایج‌ها آزمون‌ها به واحد‌های تولیدی ابلاغ که برخی از نتایج آزمایش‌ها دارای نواقص جزئی بوده و برخی‌ها دارای نقص عمده و خطرناک بوده و به واحد‌ها اعلام و برای رفع نقص اقدام کردند.

مدیر کل استاندارد استان فارس گفت: در همین مدت ۱۷۴ پروانه استاندارد در زمینه‌های مختلف صادر شده که ۳۹ مورد مربوط به صدور پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی است.

رهنما در ادامه با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا کنون ۳۶۰ گواهینامه انطباق صادراتی و وارداتی در گمرکات فارس توسط اداره کل استاندارد  صادر شده است، افزود: گواهینامه انطباق کالا‌های وارداتی به منظور جلوگیری از ورود کالا‌های نامرغوب و حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان داخلی صادر می‌شود.

این مقام مسئول بر اهمیت ایمنی و ارتقای کیفیت عملکرد آسانسور‌ها تأکید کرد و افزود: در همین بازه زمانی ذکر شده بیش از ۱۸۹۴ تاییده ایمنی و عملکرد آسانسور جدید در استان فارس صادر شده است.

او در ادامه با اشاره به تاسیسات سیلندر پُرکنی گاز مایع، اظهار داشت: تاسیسات شارژ گاز مایع مشمول استاندارد اجباری است که در فارس ۳۴ تاسیسات دارای مجوز شارژ گاز مایع شناسایی شده که از این تعداد ۳۰ تاسیسات فعال و دارای علامت استاندارد است.

رهنما با یادآوری اینکه این تاسیسات حداکثر هر ۵ سال یکبار باید مورد بازرسی قرار گرفته و مجوز آن‌ها مجددا تایید و تمدید شود، خاطرنشان کرد: امسال ۱۱۱ مرتبه مورد بازدید سرزده و تذکرات لازم از تاسیسات انجام شده و در همین مدت ۱۲ هزار و ۵۰۰ شیر برنجی خارج از رده ذوب و شیر‌های استاندارد جایگزین شده است.

مدیر کل استاندارد استان فارس تصریح کرد: در استان فارس ۱۳۲ جایگاه سی ان جی وجود دارد که با اعلام شرکت نفت، شرکت‌های بازرسی استاندارد در تمام مراحل نصب و راه اندازی تاسیسات جایگاه‌ها حضور پیدا می‌کنند و در صورتی که مشکلی خاصی وجود نداشته باشد تائیده استاندارد برای جایگاه‌ها صادر می‌شود. هر ۵ سال یکبار مخازن جایگاه‌ها باید مورد آزمون مجدد قرار بگیرند تا ایمنی آن‌ها تامین شود و در حال حاضر در زمینه جایگاه سی ان جی مشکل خاصی نداریم.

رهنما با اشاره به هدف پیشبرد تامین ایمنی شهروندان در زمینه استانداردسازی جایگاه‌های سوخت، بیان کرد: در ۸ ماه گذشته بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ مرتبه آزمون از نازل‌های جایگاه‌های عرضه سوخت مایع و ۲۲۳ مورد از نازل‌های مخازن جایگاه سی ان جی (CNG) انجام شده و مشکل خاصی نداشتند.

او در ادامه با بیان اینکه از ابتدای امسال ۴ هزار وسیله سنجش در مغازه‌ها و مراکز عرضه مورد کنترل قرار گرفته که برخی از ترازو‌ها متاسفانه فاقد علامت استاندارد بوده که تذکرات و تعهدات از متصدیان گرفته شده است، گفت: بازرسان و کارشناسان استاندارد به طور مرتب از واحد‌های صنفی بخش‌های مختلف در طول سال بازدید و موارد تخلف را شناسایی می‌کنند.

این مقام مسئول تصریح کرد: در این مدت ۲۲۱ مورد مجوز ظرفیت خالی برای واحد‌های تولیدی صادر شده که برای بخشی از کارخانجات راکد این ظرفیت فعال شده است. همچنین ۴۶۶ مورد وسیله شهربازی مورد بازرسی قرار گرفته، اما به دلیل شیوع بیماری کرونا تاسیسات بازی راکد است و در صورت فعالیت حتما باید تائیده آسانسور را دریافت کنند و بدون تائیده اداره استاندارد جرم محسوب می‌شود.

منبع: تسنیم
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.