رئیس قوه قضاییه گفت:در حوزه بورس اگر تخلف و جرمی صورت گرفته است به هیچ وجه قابل بخشش و اغماض نیست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای دستور رئیس دستگاه قضا صبح امروز دوشنبه (۱۵ آذر) در جلسه شورای عالی قوه قضائیه ضمن تبریک ولادت حضرت زینب کبری (س) و گرامیداشت روز پرستار اظهار داشت: امیدوار هستم به برکت این ایام، عنایت پروردگار شامل همه، علی الخصوص پرستاران به ویژه همه کادر درمان شود که در طول نزدیک به دو سال، زحمات زیادی متحمل شده و همچنان هم تحت فشار و تحمل مشکلات هستند. پرستاران و کادر درمان پیوسته در معرض رحمت الهی هستند چرا که مشمول دعا‌های بیماران و بستگان آن‌ها هستند.

رئیس دستگاه قضا همچنین ضمن گرامیداشت روز دانشجو بیان کرد: دانشجویان مسلمان و متدین ما در طول سنوات دور تا امروز، همیشه موتور متحرک در مقاطع مختلف برای به حرکت در آوردن جامعه، ایستادگی در مقابل استکبار، استبداد و بیگانگان و برای بسیاری از مواقع حتی الگوی دانشجویان حوزه بودند. امیدوار هستیم جوانانی که در راه اسلام و استکبار ستیزی و عدالت خواهی و حفظ استقلال و عزت هزینه دادند و خونشان نهضت، انقلاب و کشور ما را آبیاری کرده است زین پس نیز درخت انقلاب را تنومندتر و پر ثمرتر کنند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به اینکه بعضاً دانشجویان ما چه در حوزه و چه در دانشگاه، قبل از انقلاب بر اثر ایستادگی در برابر جور و ظلم ستمشاهی در داخل کشور و اجانب و عوامل آمریکا و صهیونیست در خارج از کشور زیر شکنجه به شهادت رسیدند، گفت: طلبه ها، دانشجویان و اساتید زیادی آن زمان در راه عدالت خواهی و هدف اسلام به شهادت رسیدند و سخت شکنجه شدند و آن زمان در برابر استبداد ایستادگی کردند و خونشان در فیضیه و دانشگاه به زمین ریخت.

وی اضافه کرد: در زمان جنگ هم بسیاری از دانش پژوهان و دانشجویان ما خونشان نثار جبهه‌ها شد. بعد از انقلاب هم این موضوعات ادامه داشت و بعضاً هم در راه دفاع از حریم اهل بیت به شهادت رسیدند.

رئیس قوه قضائیه در ادامه این موضوع خطاب به دادستان کل کشور، معاونت امور بین الملل و دبیر ستاد حقوق بشر تاکید کرد: جنایت‌های آمریکا در طول دهه‌های گذشته تا به امروز را به صورت جدی هم در مجامع بین‌المللی دنبال کنید و هم در داخل کشور از طریق محاکم این موضوع پیگیری شود. این جنایات نه باید فراموش شوند نه رها شوند بلکه باید در سازمان‌های بین المللی تعقیب شوند. در داخل نیز در خصوص افرادی که باید تحت تعقیب قرار گیرند اقدامات لازم انجام شود.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: این جنایاتکاران و محکومین عالم امروز مدعی می‌شوند و جای جلاد و شهدا را تغییر می‌دهند و از کسانی که دستشان به خون حدود ۱۷ هزار انسان وارسته در طبقات مختلف کشور‌ها آلوده بوده است، حمایت می‌کنند؛ از تروریست‌ها حمایت می‌کنند، خودشان ترور و به آن اقرار می‌کنند.

وی ادامه داد: دادستان تهران در این راستا پرونده تشکیل دادند، دادستان کل کشور و ستاد حقوق بشر اقدام کردند منتهی این موضوع با جدیت بیشتر نیاز به پیگیری دارد. برخی مقامات آمریکایی و رژیم صهیونسیتی اعتراف کردند که کارشناسان عزیز و دانشمندان هسته‌ای ما را ترور کرده اند که این موضوع نباید فراموش شود و نباید در مورد آن کوتاه آمد. این‌ها مرتکب ده‌ها و صد‌ها جنایت دیگر در کشور ما و سایر کشور‌های اسلامی شدند.

رئیس دستگاه قضا در ادامه بار دیگر تاکید کرد: از معاون حقوق بین الملل و دبیر ستاد حقوق بشر و از دادستان کل کشور درخواست دارم که این مسائل و جنایات را به طور جدی دنبال کنند و خداوند هم کمک خواهد کرد. درست است که مجامع بین المللی متاسفانه امروز تحت نفوذ و سیطره نظام سلطه هستند، اما شما وظیفه خود را انجام دهید و این موضوع را دنبال کنید ان شاء الله نتیجه هم خواهید گرفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت رسیدگی به وضعیت بورس تاکید کرد: مسأله بورس از سوی سازمان بازرسی کل کشور و دادستان کل کشور در گذشته دنبال شده است، اما به نظر من کفایت نمی‌کند و عقیده دارم بسیاری از موضوعات را اگر یک‌بار دنبال شوند و سپس رها شوند ما به نتیجه مطلوب خود نخواهیم رسید.

وی اضافه کرد: کماکان به ذهن می‌رسد و قرائن و شواهد این گونه حکایت می‌کند یک روال عادی و متعارف در بورس رقم نمی‌خورد، بنابراین بار دیگر رسیدگی به این موضوع را درخواست می‌کنم. دستور مکتوب این موضوع به رییس سازمان بازرسی کل کشور هم ابلاغ شد، گزارشات قبلی خود را به روز کرده و این موضوع را دنبال، پیگیری و تعقیب کنید تا اگر تخلف و جرمی صورت گرفته است به هیچ وجه قابل بخشش بخشش و اغماض نیست.

رئیس دستگاه قضا عنوان کرد: تعداد کثیری از مردم ما اعتماد کردند و پول خود را وارد بورس کردند و حالا متضرر شده اند. بخشی از این ضرر‌ها در بورس طبیعی است، زیرا باید آموزش می‌دیدند و توجه و رعایت می‌کردنداما به هر صورت بسیاری از افراد تقریبا هستی خود را وارد بورس کردند و با مشکل جدی مواجه شدند؛ بنابراین بازرسی کل کشور به گزارش‌های قبل اکتفا نکنند و این موضوع را به صورت جدی دنبال و پیگیری کنید و اگر تخلف و جرمی رخ داده بود آن را به دادگستری و مسئولین ذی ربط گزارش کنید.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: دادستان کل کشور هم این موضوع را رها نکنند و در شورا‌های عالی بورس و سایر جلسات مجدد آن را پیگیری کنند. فرضا اگر مشخص شد هیچ اشکالی هم وجود نداشت باز هم برای مردم به صورت شفاف روشن شود، در حال حاضر برای مردم این ذهنیت وجود دارد که تخلفاتی صورت گرفته است.

وی افزود: اگر پس از بررسی مشخص شد هیچ چیز خلافی وجود ندارد، مسئولین ذی ربط برای مردم شفاف آن را توضیح دهند. در نتیجه در این موضوع به صرف گزارش اکتفا نکنید، پیگیری کنید و به مسئولین ذی ربط مکتوب اعلام کنید، به بنده هم اعلام کنید تا دنبال کنم و ان شاء الله به نتیجه برسیم.

رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع انبار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اشاره کرد و گفت: انبار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی نمونه‌ای است که با پیگیری خوب پیش رفته است و نشان می‌دهد اگر موضوعات پیگیری شود کار پیش می‌رود. از دولت محترم تشکر و تقدیر می‌کنم که به این موضوع ورود خوبی داشتند و معاون اول رییس جمهور از نزدیک دیدند و کارگروهی تشکیل دادند، وزیر اقتصاد به میدان آمدند و اقدامات بسیار خوبی انجام شده و در حال انجام است که همه بر اثر پیگیری‌های انجام شده رقم خورده اند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: روسای کل دادگستری ما در این زمینه به ورود خوبی داشتند، در دولت هم همینطور بوده است. از مسئولین سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تشکر می‌کنم که خوب به میدان آمدند.

وی تصریح کرد: امیدوار هستیم این اقدامات ادامه داشته باشند. بسیاری از اموال به مزایده گذاشته می‌شوند و بسیاری در حال تعیین تکلیف شدن هستند. در موضوع بورس هم درست است که ماهیت کار کاملا متفاوت است، اما باید کار و همکاری و هم افزایی این چنینی و همه جانبه انجام شود و به صرف گزارش به آن اکتفا نشود. دولت و وزارت اقتصاد و سازمان تدبیر کنند که این موارد تکرار نشوند. دادسرا‌ها و دادستان‌های کشور و وزیر دادگستری نیز نظارت کنند تا چنین مسائلی تکرار نشوند.

رئیس دستگاه قضا افزود: موضوع اموال تمکلیکی آسیب شناسی شد و مشخص شده است که چه جایی مشکل تعزیرات وجود داشته و چه جایی مشکل دادگستری و یا اجرا وجود داشته است یا کجا مشکل قوانین و مقررات؛ که وزیر دادگستری این‌ها را به صورت جدی دنبال کند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به گفتگوی روز گذشته با رئیس کل دادگستری تهران و دادستان تهران، گفت: در خصوص پرونده‌های تحقیق و تفحصی که از طرف مجلس ارسال شده، وقت ویژه‌ای گذاشته شود تا میزان و تعداد پرونده‌ها مشخص شود و مشکلات پرونده‌ها و مختومه شدن یا نشدن پرونده‌ها را با ذکر دلایل برای مجلس ارسال کنند.

وی با بیان اینکه یکی از گلایه‌های مجلس شورای اسلامی بی اطلاعی از آخرین وضعیت گزارش‌های تحقیق و تفحص و گزارش‌های ارسالی از سوی خانه ملت بوده است، خاطرنشان کرد: این پرونده‌ها یا از طریق تحقیق و تفحص و یا از طریق کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تشکیل شدند و کمیسیون اصل ۹۰ در تمام دوره‌های مجلس این گله را داشته و دارند که نمی‌دانیم این گزارش‌ها در قوه قضاییه به کجا می‌رسد.

رئیس قوه قضائیه افزود: از دادگستری و دادستانی تهران خواستم پس از بررسی اعلام کنند که برای مثال آنچه در مجلس گفته شده بود آن‌ها هم به همان نتیجه رسیده بودند یا حکمی صادر شده و محکومیتی تعیین شده است و بگویند این پرونده‌ها تعیین تکلیف شدند. در خصوص پرونده‌های اصل ۹۰ هم همینطور مشخص شود.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با ارائه پیشنهاد همکاری بیشتر قوه قضاییه با کمیسیون اصل ۹۰ گفت: با لحاظ همکاری بیشتر در صورت ارسال گزارش جدید، اگر ضعف و اشکالی وجود داشت پیش از ارسال تکمیل می‌شود و در جایی که احساس شد نیاز به مستند شدن پرونده وجود داشت، کمیسیون مستندسازی را انجام می‌دهد. جلسات مشترک حضوری و کتبی خود را افزایش دهید. نهایی نبودن مسائل ذهنیت ایجاد می‌کنند و مشکلات جانبی را به همراه خواهد داشت.

وی در در بخش دیگری از اظهاراتش به موضوع ضرورت تناسب بین جرم، مجازات و قرار‌های صادره اشاره و تاکید کرد: مجازات‌های تعیین و قرار‌های صادره باید مورد نظارت قرار گیرند و دادستان محترم کل کشور نظارت‌های خود را توسعه دهند و به روزتر کنند تا قرار‌ها مناسب باشند. خیلی مواقع به دلیل سیستمی بودن این کار راحت‌تر شده است و اطلاع دارم که فعال هم هستند.

رئیس دستگاه قضا اضافه کرد: گاهی ممکن است تخلف قانونی وجود نداشته باشد، اما قرار تعیینی برای آن متناسب نیست خصوصا در مواردی که مسائل مالی در میان نیست. برای مثال در خصوص فردی احساس می‌شود برای یک مسأله امنیتی دو میلیارد، سه میلیارد، ده میلیارد قرار لازم است. لازم است محاسبه شود که آیا فرد می‌تواند آزاد شود یا نمی‌تواند؟ آزادی اش مضر است یا خیر. اگر واقعا قصد داریم آزاد کنیم، قرار متناسب تعیین کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به پرونده‌ای تصریح کرد: در پرونده‌ای که اخیرا با پیگیری و دستور داستانی تهران قرار تغییر کرد، این چنین بود که برای فردی ۵ هزار میلیارد قرار مصادره مشخص شده بود و گفته شد است شخص اصلا در قرارداد آن شرکت سهیم نیست که بعد پرسیدیم قرار بر چه اساسی صادر شده است؟ گفته شد این شخص ۲۰۰ میلیون دلار در ارتباط با این قضیه گرفته است که در بررسی‌ها مشخص شد ۱۵۰ میلیون دلار آن بازگردانده شده و ۵۰ میلیون دلار آن باقی مانده است.

وی ادامه داد: اگر دقت می‌شد، این اتفاق نمی‌افتاد و این قرار صادر نمی‌شد. این مسائل هم برای مردم دردسر می‌شود و هم خود قوه قضاییه زیر سوال می‌رود؛ بنابراین تاکید می‌کنم قرار در دادسرا و مجازات در دادگاه‌ها متناسب باشد که وظیفه قانونی و شرعی ما است.

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: در مواردی که ضرورت ندارد شخص به زندان برود می‌توان مجازات جایگزین داد. وقتی ضرورت ندارد فرد به زندان برود و بیرون بودن آن برای جامعه خطر ندارد چه بسا با حضور در زندان برای خود و خانواده اش مشکلاتی به همراه داشته باشد، می‌توان مجازات جایگزین تعیین کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با ذکر مثال‌هایی برای تعیین مجازات جایگزین حبس، گفت: تناسب جرم و مجازات فقط در اعمال و احکام ما نیست گاهی مربوط به قانون هم میشود برای مثال فردی دارای تخصص است و توان انجام کاری دارد در پروژه دولت و به اتمام رساندن آن به کار گرفته شود یا در مناطق محروم اقداماتی انجام دهد. فردی می‌تواند گره‌ای از کار مردم باز کند. گاهی امکان و تمکنی دارد و می‌تواند در جامعه گره گشایی کند به جای حکم زندان این‌ها را به کار بگیریم.

وی با اشاره به ماده ۵۲ قانون مجازات عمومی عنوان کرد: در این قانون اگر فردی مرتکب چند جرم می‌شد، برای هر یک از جرایم مجازات مستقل لحاظ می‌شد و بعد اشد مجازات اجرا می‌شد.

وی تاکید کرد: معاونت حقوقی در راستای تناسب جرم و مجازات بار دیگر قانون را مورد بازنگری و بررسی قرار دهد.

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: در تناسب جرم و مجازات گاهی رعایت در عمل و گاهی رعایت قانون باید لحاظ شود. به نظر می‌رسد در این قوانین نیاز به بازنگری وجود دارد تا در زمینه بازدارندگی آسیب شناسی و پیرو آن اصلاحات صورت گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای همچنین با تاکید بر اهمیت برخورد با ارباب رجوع تصریح کرد: اطلاع دارم و در جریان سختی کار بازپرس، دادیار و قاضی دادگاه هستم و آن‌ها را از نزدیک دیده ام و سال‌ها تجربه همین کار را داشته ام. با این حجم کار و با توجه به اینکه امکان تخصصی شدن همه دادگاه‌ها و قضات فعلا فراهم نیست و سایر مشکلات پیرامون آن، از همکاران تقاضا دارم اثر مثبت برخورد‌های خود را از جنبه‌های مختلف الهی و تربیتی به دلیل آثار مثبتی که به همراه دارد در برخورد با ارباب رجوع لحاظ کنند.

وی ادامه داد: رفتار نامناسب و عجولانه قضات و کارمندان در دادگاه آثاری دارد. حکم شما چه در جنبه مثبت و چه در جنبه منفی، ممکن است به اندازه‌ای که رفتار و کلام شما اثرگذار است، اثر نداشته باشد.

رئیس قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: پیش از این در زمینه برخورد با ارباب رجوع، دستورالعمل‌ها ابلاغ شده است، اما ابلاغ کافی نیست و باید ضرورت تکریم ارباب رجوع تکرار شود. خواهش جدی من این است که همه مجموعه ها، معاون اول، دادستان کشور و قضات در همه امور و دستورات خود مکرر به دقت و توجه به مردم و برخورد با ارباب رجوع تاکید داشته باشند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۴ ۱۶ آذر ۱۴۰۰
نیاز به اقدام دارد که کسی اقدام نمی کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۷ ۱۶ آذر ۱۴۰۰
عاملان سقوط بورس شناسایی شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۳ ۱۶ آذر ۱۴۰۰
چرا دستور نمیدین جلوی حقوق های سربه فلک کشیده رو بگیرن ؟ نکنه شمام ضرر میکنین که همه دارن حقوق نجومی میگیرن و شما سکوت میکنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۴ ۱۶ آذر ۱۴۰۰
کجا میگیرند؟ اعلام کن رسیدگی کنند. حقوقهای نجومی رو این دولت پیگیره کلا جلوگیری کنه تا الان هم چند نفر رو اخراج کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۱ ۱۶ آذر ۱۴۰۰
این همه اختیارات دارین اما فقط وقتی مردم غرق میشن یک حرف میزنین و عملی در کار نیست چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۳:۵۴ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
یکی از بارزترین تخلفات بورس در انداختن سهم پالایشی یکم به مردم با قیمت ۱۰۰۰۰ تومان صورت گرفت
واقعا نمی‌دونم این مبلغ رو از کجا در آوردن !
الان بعد از یک سال هنوز ۳۰ درصد داخل ضرر هستیم
لطفاً به این موضوع رسیدگی کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۱ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
شما قیمت تخم مرغ را نمی توانید کنترل کنید حالا بورس؟؟
Iran (Islamic Republic of)
Mohsen
۲۳:۰۸ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
رییس جان با گفتن درست نمیشه
لطفاً گوششون رو بپیچون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۷ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
یه کاری هم راجع به قلدری ستاد کرونا درباره اجبار واکسنهای ناکارآمد بکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۵ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
آقای عزیز کل مردم تو بورس نابود شدن تازه به این فکر افتادیم کل زندگیمون شد هیچ این عدالته این انصافه پس کی میخواد از حق مظلوم تو این کشور دفاع کنه شما الان میتونی مال از دست رفته مردم رو برگردونی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۰ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
در کشورهای جهان سوم، هر وقت دیدید یک مقام مسئول یه حرف عامه پسند زد، بدونید فریبی در کار است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۱ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
خیلی از این وعده ها و حرف ها شنیدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۰ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
سرمایه گذاری در تولید. جوک سال. اعتماد مردم را نابود کردین. الکی نیست تمام سرمایه ها به سمت ملک و طلا و دلار میره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۷ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
دولت از یه طرف میگه از بورس حمایت میکنیم از یه طرف نرخ بهره بین بانکی هر هفته افزایش پیدا میکنه و اوراق با ارقام بالا به فروش میرسه و قیمت خودرو و اجناس و محصولات دستوری تعیین میشه و نرخ دلار نیما بیش از ۶ هزار تومن با دلار بازارا ازاد تفاوت داره. اگر واقعا میخواین حمایت کنین این مشکلات را حل کنین
Iran (Islamic Republic of)
حمید رضا
۲۰:۴۰ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
با سلام
لطفا بورس را مکلف کنید افرادی که زیر 15 میلیون ضرر در بورس نموده اند را خسارت آن ها را جبران کنه یا در ازای ضرر در هر سهام ، سهم از ان سهام به اشخاص اختصاص یابد
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۱۹:۱۵ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
بیشتر از دویست ملیون سهام برکت خریدم الان نصف شده هیچ کسی هم نیست بگه چرا به مردم دروغ گفتین و بعد از جذب سرمایه هر روز ارزش سهام رو پایین میارید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۹ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
حدود ۸۰ درصد متن اصلا به تیتر خبر ربطی نداشت!
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۸:۵۷ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
متاسفم پیامی که هچ توهینی نداشت را سانسور کردید تاکی دنبال تعریف وتمجید هستید جایی که احترام به مخاطب نمیزاره بهتر همکاری راباهاش قطع کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۶ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
روزی که بورس سود عجیب و غریب می داد ، این جماعت بورس باز کجا بودند ؟
الان که فهمیدند به تله گرفتار شدند ، چرا می نالند ؟
هیچ وقت منطقی نبود که بورس اینقدر رشد عجیب کند .
دلالهایی بودند که مردم را در تلگرام عضو گروهشان می کردند و هر کدام به خرید و فروش سهامها ، دستور می دادند و درصدی از سودی که برای مردم می رسید بر می داشتند .
و اگر کسی درصد را نمی داد ، از گروه حذف می شدند .
برای همین هیچ وقت کسی ، لیدر گروه را دور نمی زد .
این لیدرها را پیدا کنید و ببینید چه کار می کردند . خیلی واضح است .
Iran (Islamic Republic of)
عطا دهقانی
۱۸:۵۶ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
خدا لعنت کند مسببین این فاجعه را بیش از ۲۰میلیارد ریال از دست داده ام و بدهکار شدم آیا قوه قضاییه و ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامیبایستی در حق مردم اغماض نمایند اگر این سه قوه بی خیال مردم بشوند مشکلات عدیده ای دامنگیرشان میشود و آتش زیر خاکستر با فوتی و نسیمی شعله ور خواهد شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۹ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
برای خودم متاسفم که وارد بورس شدم همه سهم هایی که دارم بالای ۶۰درصد توضررم الان یکسال ونیم هست صبر کردم ولی خبری نیست فکر کنم فردا ازبورس زنگ میزنن میگن سرمایت منفی شده یکم حسابتو شارژکن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۲ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
سهام ماکه نابود شد . نمیدونم چرا جلوی معاملات سهام عدالت بسته شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۴ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
بجای بورس هرچیزی میخریدیم الان ده برابرشده..خدا بر بانیش لعنت کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۳ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
الله اکبر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۰ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
بهتر نیست اول دستور بدهید اطلاعات حقوقی کارکنان نجومی بگیر رو ثبت کنند در سامانه حقوق سما که داعیه دار عدالت و شفافیت هستید
بنا به گزارش تلویزیون قوه قضاییه و شورای نگهبان هنوز هیچ اطلاعاتی از حقوق و مزایای ش رو وارد نکرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۸ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
یکساله اومدم بورس پنجاا درصد تو ضررم کل سرمایه م هم 5 میلیون هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۲ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
آخی، یادت باشه بورس بلند مدته حداقل ۵ سال، خریدش برا‌ بچه هامون خیلی عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۲ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
روز دانشجو مبارک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۰ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
تکلیف نابودی سرمایه مردم چه می شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۲ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
خدا کنه رییس قوه قضاییه بداد بورس برسه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۵ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
#سهام_دی نابود شده را دریابید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۶ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
یعنی تو این کشور ، دولت، مجلس ،قوه ی قضائیه، اقتصاد دانان ، کارشناسان و ... نمی توانند دست به دست یکدیگر بدهند و بورس را از این وضعیت نجات بدهند؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا" عجیبه!!!!!!!!!!
اگه بلد نیستند و نمی توانند ،بهتره که یا کارشناس از خارج بیارند تا کمکشون کند و یا اینکه برای چند سالی درش را تخته کنند.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۵:۴۷ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
مسئولینی که در بورس امانت دار سرمایه مردم بودند، در نگهداری از آن حق الناس کردند و سرما یه ای را که مردم با خون دل در این حوزه قرار دادند به خاکستر تبدیل نمودند.
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۵:۲۴ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
نان گران شده وبرنج وتخم مرغ وموبایل وغیره فقط سهام رشدنداشته؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۰ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
یرای خیلی ها این سوال بوجود آمده که چطوری میشه وقتی نمادی قرمز میشه و ۵ درصد منفی میخوره بطور مثال ضرر و زیان فرد حدودا" ۱۰ میلیون میشه ولی اگه فردای آن روز احیانا" همان نماد سبز بشه و ۵ درصد مثبت بخوره بجای همان ۱۰ میلیون روز قبل ، سودش میشه ۳ میلیون؟!!!!!!!!!!!
مگه ۵ درصد با ۵درصد چه تفاوتی داره؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۸ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
کاملا در اشتباهی! منفی پنج و ده میلیون که میگی یعنی اصل پول دویست میلیون تومنه که با منفی پنج میشه صد و نود میلیون،حالا 190 میلیون با مثبت پنج روز بعد میشه صد و نود و نه و نیم میلیون یعنی نه و نیم میلیون سود فقط نیم میلیون از ضرر روز قبل کمتره دلیلشم واضحه!اول ریاضیتو تقویت کن بعد بیا بورس!
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۰:۵۴ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
عزیزم ،حالا همه ازجمله خودمن ضرر کردند وناراحت هستند وباید جبران بشه ...ولی بزرگوار تو بورس سود مرکب و ضرر مرکب داریم ،یعنی چی این ؟؟؟ مثلا اگر شما یک میلیون از یک سهمی خریدی و امروز ۵درصد مثبت خوردی فردا دیگه یک میلیون وپنجاه هزار تومن از اون سهم داری نه یک میلیون !!! وبه طبع اگر امروز منفی۵خوردی ،دیگه یک میلیون نداری ۹۵۰تومن از سهم داری وبرای برگشت به یک میلیون تومن اول باید دو روز تقریبا مثبت بخوره سهمت ....امیدوارم منظورمو متوجه شده باشی .....همه ضرر کردند تو بورس به غیر از رانتی ها وحقوقی ها وآقازاده ها ،،،،اما اینی که شما پرسیدی مسأله پیش پا افتاده و بستگی به تحقیق وسواد بورسی خودت داره .... تو اینترنت سود وضرر مرکب بورس رو جستجو کن بهتر مطلب رو متوجه میشی.
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۲۱:۵۹ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
شما اگر با ماشین حساب بزنی پنج درصد هزار میشه پنجاه ولی پنج در صد نهصدو پنجاه میشه چهل و هفت و نیم
اشنباه شما اینجاست. یعنی ده پرصد عدد بزرگتر خیلی بیشتر از ده درصد عدد کوچکتر است
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۵:۰۹ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
والا وقتی یک شبه دمبال پولین باید هم این بلا سرتون خونشو میفروشه میزاره بورس که چی بشه ولی بازم بورس مشکل داره حالا بعضیا خرید و فروش میکنن ضرر یا سود میکنن گرفتار افراد قدرتمند میشن ولی خدایش وقتی سهام دار شرکت هستی شرکت باید سود واقعی و عادلانه بده سالی 10000 تومن یعنی همین فقط
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۹ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
تمام سرمایه ام تو بورس نابود شد رفت هیچ کس هم پاسخگو نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۸ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
نون را نوسان گیران می خورند
Iran (Islamic Republic of)
a.n
۱۴:۲۳ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
بورس ایران از حالت عادی و تخصصی خارج شده و حقوقی ها و برخی حقیقی ها رانتهایی را تشکیل داده‌اند که با نوسان گیری و پایین و بالا کشیدن رانتی سهم ها بازار سرمایه را که لکوموتیو حرکت تولید در کشور و سرمایه گزاری پاک میتواند باشد را به قمارخانه دیجیتالی تبدیل کرده که سرمایه همه سرمایه گذاران واقعی را نابود کرده است.و ناظر بازار هم گویی با آنها همسو است.
لطفاً تدبیری در خصوص نوسان گیری و ناظران بازار و مدیریت و حمایت از سرمایه گذاران واقعی بشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۱ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
واقعا نون مردم رو از توی سفره دزدیدن خدا ازتون نگذره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۶ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
راجع به بورس خیلی نوشتم دیگه خوصله ندارم باز هم بنویسم. اگر بشود پول های مالباختگان در بورس را به آن ها برگردانیم تا دل مردم شاد شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۱ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
لطفا" ۴ نفر خبره و کاربلد را مشخص کنید تا مچ اون کسانی را که بورس را دستکاری کرده و دستکاری می‌کنند و هدفشان علاوه بر اختلاس ، نابود کردن بورس(موتور محرکه ی اقتصاد ) هست را گرفته و به مردم معرفی و حق و حقوق ضایع شده ی سهامداران بورسی را از حلقومشان بیرون بکشند و به مردم بیچاره برگردانند. اگر بورس وابسته به دلار هست ، سال ۹۹ که دلار به ۳۰ هزار تومان رسیده بود شاخص کل بورس از ۲ میلیون واحد عبور کرد . امروزه هم که دلار حدود ۳۰ هزار تومان هست چرا بورس روز به روز منفی و نزولی میشه و شاخص حدود ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار واحد هست؟؟!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۳ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
شما را بخدا، شما را به اون وجدانتان قسم میدم که اولا" نظر این حقیر را به نمایش بگذارید و ثانیا" سوال بنده را از رئیس اتحادیه طلا بپرسید و برای مردم روشن کنید که چرا با توجه به اینکه امروز دوشنبه ۱۵ آذر ماه اونس جهانی طلا تا ساعت ۱۴ حدود ۸ دلار کاهشی بوده ، قیمت دلار فقط ۵۰ تومان ، تاکید می‌کنم فقط ۵۰ تا تک تومانی افزایش داشته . رئیس اتحادیه طلا طبق چه معیار و ملاک و منطقی قیمت طلا را در هر گرم حدود ۱۵ هزار تومان افزایش داده؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی هیچ شخصی یا نهادی نباید از اتحادیه طلا سوال کند که این افزایش طلا و سکه طبق چه معیار و ملاکی بالا و پایین میشه؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۴:۰۱ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
بخدا همش سیاه بازیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۷ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
چ عجب یکی ی حرکتی زد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
سال ۱۳۹۹ مبلغ یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان به یکی از دو فرزند بیکارم با بیش از سی سال سن و با مدارک لیسانس اقتصاد دانشگاه تهران و فوق لیسانس معماری علم و صنعت تهران دادم تا شاید از این وضعیت نجات یابد وبتوانذچد راه درآمدی داشته باشد ولی یک میلیارد و و دویست میلیون تومان وی در بورس به یغما رفت و چنان سرخورده وافسرده شده است که فکر نمی کنم درایر این ضربه روحی و روانی و جسمی هیچ‌وقت حالت عادی پیدا کند و دلداریهای اینجانب هم هیچ نتیجه ای نداشته و ندارد!!!
آیا خیانتی از این بالاتر میشود به جوانان بیکار کرد؟۱۱
حال چند میلیون نفر دچار این مصیبت بی دوا و درمان کرده اند؟!!!
و چه کسی پاسخگوی این دردهای بی درمان هست؟!!
چقدر وتا چه زمانی باید به خدا واگذار کنیم و از شر اشرار و اراذل و اوباش غارتگر به او پناه ببریم؟!!
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۴:۰۳ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
اخر یک‌ملیارد و هفتصد یا یک‌ملیارد و دویست.
مال منم خودردن داداش رفت کل سرمایه ام بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۷ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
باید اون افرادی که مردم را دعوت ، تشویق و ترغیب به سرمایه گذاری می‌کردند و بعد بورس را به این حال و روز رها کردند محاکمه ،مجازات و حتی اعدام کنند که باز اعدام هم کم شون هست. باید آنها را زجر کُش کنند که با اعصاب و روان و سرمایه های مردم اینگونه کردند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۵ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
مگه مجبورت کردن پول تو بورس بذاری همون روز های اولش مشخص بود که ثبات نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۱ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
آخه یکی نیست به شما ها بگه با شما دو فرزند بیکار داشتید یم میلیارد هفتصد میلیون تومن بی زبون دادید ببره تو بورس ؟ با یه میلیارد هفتصد میلیون سال 99 می شد یه کاسبی راه انداخت یه واحد تولیدی کوچیک یا تو مناطق 13 یا 14 تهران یه ملک کلنگی 150 متری می شد خرید و ساخت ولی شما پول بردید تو بورس تهران به طمع اینکه 1میلیارد و هفتصد میلیون تومن بشه مثلا 20 میلیارد تومن ملت رو با طمع کشوندن تو بورس بیچاره کردن
Iran (Islamic Republic of)
ali
۱۵:۴۸ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
متاسفانه دزدان بورسي فكر ميكنن فقط پول مردم رو بالا كشيدن در صورتيكه فكر نميكنن چه آسيب هاي روحي به مردم وارد كردن كه اصلا قابل جبران نيست اميدوارم خدا توي همين دنيا به عذاب گرفتارشون كنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۳ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
این رقم ها یکم منطقی نیست همین مبلغ اگه سهام خرید و فروش نمی شد و تو حساب کارگزاری یا صندوق درامد ثابت بود ماهانه 30 میلیون سود پول بود
در صندوق های سهامی چهار برابر میشد و در صندوق های مختلط نزدیک به 60 درصد سود
8 میلیون من تو بورس شد 65 میلیون چطور میگید نابود شدیم با این پول یک میلیاردو هفتصد چند تا سهم کوچیک رو میشد زیر و رو کرد
نمیخوام نمک رو زخم باشم اما خیلیا یه میلیارد شستا خریدن دو ماه بعد فروختن 6 میلیارد
حالا شما چطور و کی ترید کردی رو نمیدونم اما باعث تعجب هست
آخرین اخبار