به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمود ثابتقدم مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز با بیان اینکه زبالههای عفونی و صنعتی باید قبل از دفن بیخطرسازی شوند، گفت: بر اساس قانون مجموعههایی که تولیدکننده زبالههای عفونی و صنعتی هستند ابتدا باید زبالههای خود را بیخطرسازی و امحاء کرده، سپس جهت دفن به سازمان پسماند شهرداری تحویل دهند.
او یاد آور شد که در شهر اهواز شاهد هستیم که زبالههای بیمارستانی و مراکز درمانی بدون بیخطرسازی و امحاء برای دفن در سایت پسماند به شهرداری تحویل داده میشوند که کار کاملاً غیرقانونی است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز، هجوم برخی زباله گردها به سایت و همچنین آسیبدیدن نیروها، ماشینآلات و تجهیزات را به سبب امحاء نکردن زبالههای بیمارستانی و وجود مواد پلاستیکی ارزشمند در آنها دانست.
ثابتقدم به شیوه بیخطرسازی زبالههای بیمارستانی اشاره کرد و افزود: زبالههای بیمارستانی پس از بیخطرسازی در دمای بالا حالت سوخته به خود میگیرند و پس از آن با دستگاه دیگری خورد شده و کاملاً امحاء و بیارزش میشوند.
به گفته این فرد مسئول در شهرداری اهواز اکنون فقط یکی از بیمارستانهای اهواز برای بیخطرسازی و امحاء زبالههای خود اقدام کرده و سایر بیمارستانها نسبت به این قانون اقدام خاصی انجام ندادند.
محمود ثابت قدم با بیان اینکه مطبها و سایر مراکز درمانی خصوصی نیز باید از این قانون پیروی کنند، گفت: علاوه بر بیمارستانهای دولتی و خصوصی هیچ یک از مراکز درمانی خصوصی سطح کلانشهر اهواز نیز زبالههای خود را بدون بیخطرسازی و امحاء کردن تحویل سایت پسماند میدهند.
ثابتقدم با گلایه از مجموعه بهداشت و درمان استان افزود: این نهاد در طول ماههای گذشته یکبار هم بر دفن زبالههای بیمارستانی نظارت نکردند و همچنان برخی از درمانگاهها برای دفع زبالههای خود با این سازمان قرارداد ندارند.
انتهای پیام/ن