به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، مسافران ساعتها منتظر اتوبوسهایی هستند که نرسیده به ایستگاه صندلی هایشان پر است و جایی برای نشستن وجود ندارد.
یکی از شهروندان بیرجندی گفت: حدود یک ساعتی میشود که منتظر اتوبوس هستم واقعا این همه در انتظار نشستن، خسته کننده است.
او گفت: زمانی هم که اتوبوس در ایستگاه متوقف میشود خبری از رعایت فاصله گذاری اجتماعی نیست.
یکی دیگر از شهروندان گفت: وقتی اتوبوسها دیر میآیند معلوم است که جایی برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی هم باقی نمیماند.
او گفت: رعایت فاصله گذاری اجتماعی از طریق زدن برچسب بر روی صندلیها مشخص شده است، اما چون افراد زیادی در هر ایستگاه سوار میشوند روی این صندلیها هم مینشینند و به راحتی فاصله گذاری اجتماعی زیر پا گذاشته میشود.
شلوغی که حالا با بازگشایی مدارس و رفت و آمد دانش آموزان دو چندان شده است.
یکی از دانش آموزان گفت: وقتی از مدرسه تعطیل میشوم مجبورم با اتوبوس به خانه برگردم، اما از اینکه در اتوبوس مبتلا به کرونا شوم میترسم.
بارها این مشکل و شلوغی اتوبوسها پیگیری شده است که آخرین بار بهترین شهردار بیرجند خبر افزایش ناوگان را در آذر ماه اعلام کرده بود اما با اضافه شدن اتوبوس های تکمیلی بازهم صحبت مردم گواه این است که همچنان این مشکل پابرجاست.
شهردار بیرجند گفت: در ساعتهای ۶ تا ۸ صبح و ۱۲ تا ۱۴ ظهر که تقاضا برای سفر درون شهری بیشتر است اتوبوسهای تکمیلی به خطها اضافه شده اند.
او گفت: آمار روزانه اتوبوسها رصد میشود که تاکنون مشکل حادی وجود نداشته است، گاهی در وسط اتوبوس همشهریانی ایستاده اند که خیلی فضا را غیر بهداشتی نمیکنند.
هر چند با اضافه شدن این دستگاهها کمی از شلوغی اتوبوسها کاسته شده است، اما باید توجه داشت که همچنان ناوگانهای حمل و نقل عمومی یکی از کانونهای تجمع ویروس کرونا هستند.
هر چند نمیدانیم کرونا تا چه زمانی در زندگی ما وجود دارد، اما باید برای سالم بودن همچنان تلاش و از رفت و آمدهای غیر ضروری اجتناب کنیم.
انتهای پیام/ک