به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپیس، زمانی که ماهنورد «یوتو ۲» چین در حال عبور از دهانه فون کارمان در طرف دیگر ماه بود، یک شیء مرموز را در افق دور این قمر مشاهده کرد. «یوتو ۲» در ماه نوامبر طی سی و ششمین روز قمری انجام مأموریت خود، یک شیء به شکل مکعب را در افق شمال و در فاصله تقریبا ۸۰ متری مشاهده کرد. فعالیتهای روزانه ماهنورد چینی توسط رسانه علمی «Our Space» و زیر نظر اداره ملی فضایی این کشور منتشر شده است. این رسانه، از این شیء که به تازگی دیده شده به عنوان یک «خانه اسرار آمیز» یاد کرد که البته ویژگیهای دقیق این شیء را توصیف نمیکند.
گروه دانشمندان علاقه شدیدی به یافتن ماهیت این شیء دارند و اکنون انتظار میرود دو کاوشگر چینی تا ۳ روز قمری دیگر (۲ تا ۳ ماه زمینی) از پستی و بلندیهای کره ماه عبور کنند و با گذر از دهانهها نگاه نزدیکتری به این شیء مرموز بیندازد؛ بنابراین میتوان انتظار داشت که در آینده اطلاعات بیشتری در مورد این مکعب منتشر شود.
یکی از تئوری احتمالی که اکنون برای این شیء مطرح شده این است که این مکعب در واقع یک تخته سنگ بزرگ است که در اثر یک ضربه طی یک رویداد ایجاد شده؛ بنابراین بله، این شیء یک ستون سنگی و یا یک شیء مربوط به فضاییها نیست، اما مطمئنا دلایل زیادی برای بررسی آن وجود دارد و از طرفی انجام تحقیقها و کسب اطلاعات تنها از روی تصاویر امکان پذیر نیست.
ماهنورد یوتو ۲ که با انرژی خورشیدی کار میکند و فرودگر چانگای ۴، اولین بار در ۳ ژانویه ۲۰۱۹ در سمت پنهان ماه فرود آمدند و این ماهنورد از آن زمان تاکنون از دهانه فون کارمان به عرض ۱۸۶ کیلومتر عبور کرده است.
«چانگای ۴»، همانطور که از نامش پیداست، چهارمین ماموریت چین در ماه و دومین ماموریت ارسال یک مریخ نورد روی ماه است. مأموریتهای «چانگای ۱ و ۲» مدارگرد بودند و چانگای ۳ نیز با اولین مریخ نورد «یوتو» در نیمه پیدای ماه فرود آمد. چین همچنین ماموریت آزمایشی «چانگای ۵ T۱» و ماموریت «چانگای ۵» را برای بازگرداندن نمونههایی از ماه به زمین راه اندازی کرده است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
چیزه مرموزیست