به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، ولی درهمی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه یزد در جلسه پنل نقش دفاتر انتقال فناوری و نوآوری در تجاری سازی دستاوردهای دانشگاهی، گفت: دانشگاه نسل پنجم تمدن آفرین است و دغدغه دانشگاه انتقال فناوری و تجاری سازی دستاوردها و ایدههای اساتید و دانشجویان است.
درهمی منظور از انتقال فناوری را قرار دادن فناوریهای مورد نیاز در اختیار متقاضیان بیان کرد و افزود: هیئت علمی و دانشجویان میتوانند ایده و دستاوردهای خود را به کمیته انتقال فناوری برای ثبت و ارزیابی معرفی کنند.
او ادامه داد: دانشگاه برای عملی کردن ایده نوآورانه تا سقف شش میلیون برای خرید تجهیزات کمک مالی میکند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه یزد اظهار داشت: بعد از بررسی برای شخص ایده پرداز، سرمایه گذار مییابند و همچنین ثبت اختراع با تخفیف و بودجه دانشگاه انجام میشود.
درهمی گفت: با تجاری سازی و یافتن سرمایه گذار و مشخص شدن سهامها در کمیته انتقال فناوری، شرکتهای زایشی در پردیس فناوری صنعتی دانشگاه یزد فعالیت خود را آغاز میکنند.
او با بیان اینکه با حمایت دانشگاه پنج شرکت زایشی با ایدههای نوآورانه دانشجویان و هیئتهای علمی تاسیس شده است افزود: معرفی به پارک علم و فناوری، آموزش و برگزاری کارگاههای نوآوری، خدمات مانیتورینگ و دادن وام و کمکهای مالی از دیگر خدمات این مرکز برای تجاری سازی دستاوردهای اساتید و دانشجویان است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی یزد نیز در این جلسه بر انتقال فناوری و حمایت از دانشجویان و اساتید برای تجاری سازی دستاوردهای خود تاکید کرد و قرار گرفتن بخش خصوصی در کنار دانشگاه را برای رسیدن به این هدف مهم برشمرد.
نصیری زاده به برگزاری دورههای توانمندسازی برای دانشجویان و اساتید اشاره کرد و افزود: ۴۵ گروه تخصصی دوره کاربردی در این دانشگاه در حال برگزاری است.
مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد نیز بر ارتباط دانشگاه با صنعت در راستای ایجاد تقاضا برای فناوری تاکید کرد و گفت: یکی از ضعفهای دانشگاه با وجود توان علمی بالا، نداشتن قدرت بازاریابی و تجارت سازی است.
محمد سپهر تعداد پروژهای سرمایه گذاری شده در سال جاری را ۱۰ پروژه عنوان کرد و افزود: روحیه مشارکت پذیری تیم، ارزیابی فنی طرح، داشتن توانمندی و جذابیت برای سرمایه گذاری، تامین نیاز بازار و بازگشت سرمایه از مشخصات یک طرح خوب برای سرمایه گذاری است.
انتهای پیام/ی