به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،سید محمدمهدی صافی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: برای نخستینبار کشت زعفران به روش فوگپونیک در مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک واحد دزفول صورت گرفته که در این روش، علاوه بر افزایش کیفیت محصول و قابلیت پرورش در فضاهای سرپوشیده شاهد کاهش ۹۰ درصدی مصرف آب هستیم که از مزایای این روش کشت است.
او بیان داشت: این سیستم به صورت معلق، مواد غذایی و اکسیژن را به شکل تبخیری به گیاهان منتقل میکند و مرکز تحقیقات فناوری تولید محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در زمینه کسب درآمدهای غیرشهریهای با توجه به درآمد بالای این کشت و مزایای قابل تأمل به کشت زعفران به روش فوگپونیک اقدام کرد.
صافی افزود: ازجمله برنامههای جانبی این طرح برگزاری دورههای آموزشی برای کشاورزان و علاقهمندان به کشاورزی بوده است و مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول درنظر دارد فصل بعد با افزایش سطح زیر کشت، میزان برداشت محصول و درآمد حاصل از فروش آن افزایش یابد و شرایط لازم برای برندینگ و بستهبندی در آینده مهیا شود.
انتهای پیام/م