به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، برآبادی، مسئول واحد پژوهشی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: بانوان بیرجندی با نانهایی که در سفره خرد میشود و یا چند روزی میماند و بیات میشود این غذا را تهیه میکنند.
او گفت: نان جوش، غذای سنتی و محلی مقوی و مغذی است که از نان تهیه و در وعدههای غذایی ظهر و شب استفاده میشود.
برآبادی گفت: این نان همچنین در همه فصول سال مصرف میشود و مخصوص ایام و مراسم خاصی نیست و غذایی مناسب برای همه سنین از کودک تا بزرگسال بشمار میرود.
مسئول واحد پژوهشی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: نان جوش از غذاهای سنتی و محلی شهر بیرجند و روستاهای اطراف است.
به گفته او مواد اصلی غذای نان جوش، نان خرد شده، روغن، پیاز، سیر، ادویه شامل نمک، فلفل، زرد چوبه و مقداری زعفران، برگ شنبلیله خشک شده، گردو، زرشک و پیازچه یا سبزی معطر و تخم مرغ است.
انتهای پیام/ک