به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، نماز باران به امامت آیتالله ابوالحسن مهدوی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اصفهان در گلستان شهدای اصفهان اقامه شد.
نماز باران دو رکعت است که در رکعت اول پنج قنوت و رکعت دوم چهار قنوت دارد و بهتر است با جماعت خوانده شود.
دعا کردیم؛ حالا وقت تلاش مسئولان است
آیت الله مهدوی که امامت این نماز را عهده دار بود، در خطبه های پس از نماز خطاب به مسئولان کشور و استان گفت: خواندن نماز باران به معنای تلاش نکردن مسئولان برای حل مشکلات آب نیست.
نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری، گناه را یکی از موانع نزول باران عنوان کرد و گفت: ما وظیفه داریم با دلی شکسته استغفار کنیم؛ بلکه خداوند، باران رحمتش را بر ما نازل کند.
آیت الله مهدوی گفت: ما پیمان و میثاقی بستیم با شهدا که نباید آن را فراموش کنیم؛ افتخار اصفهان ۲۵ آبان است که از صدر اسلام تا کنون مثال زدنی است و شهدا با استقاومت بر ایمانشان به این جا رسیده اند.
امام جمعه موقت اصفهان بر استقامت و صبر در مقابل سختی ها و دشواری ها تاکید کرد و گفت: البته ما هم نیاز به استغفار داریم و هم استقامت، در شرایط،کنونی وظیفه مردم در مقابل تهدیدها و تحریم ها بسیار سنگین است و ایستادگی و مقاومت ضروری است تا بتوان با سربلندی و با لطف الهی از این گردنه های سخت عبور کرد.
حضور مردم برای اقامه نماز باران در گلستان شهدا شهر اصفهان
احکام نماز باران
قرائت جمعی دعای فرج قبل از نماز باران در گلستان شهدای اصفهان
گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان از اقامه نماز باران در اصفهان
اقامه نماز باران در گلستان شهدای اصفهان
انتهای پیام/ص
حداقل با سازمان هواشناسی هماهنگ میشدند
همچنین جلوی طرح های توسعه فولاد مبارکه را گرفت که تا حالا از ظرفیت 2 میلیون تن به 13 میلیون تن رسیده است.
اما اجتماع مومنین همیشه راهگشا بوده و هست
بدبخت شیم
هم اکنون از اصفهان با شما هستیم
همیشه هم پیش بینی های هواشناسی درست نبوده.
چند روز پیش پهبادی که در استان چهارمحال برای بارور کردن ابرها به آسمان فرستادند، مجبور به فرود اضطراری شد. این یعنی علم بشر هرقدر هم زیاد بشه، باید خدا بخواهد که باران ببارد.
ایشالا خدا قبول کنه.
ولی گفتن : از تو حرکت و از خدا برکت!
اگه علم نبود من میگفتم نماز باران خوبه.
ولی وقتی علم هست و میشه ابرها رو بارور کرد ، بجای انجام کار علمی رو بیاریم به نماز باران !
وقتی میشه با علم مصرف آب کشاورزی رو کم کرد انجام نمیشه. البته این رو باید گفت که اینقدر برای راه اندازی سیستم آبیاری قطره ای پول میگیرن که واقعا از عهده کشاورز خارجه و نباید انتظار داشته باشید وقتی از طرف حاکمیت حرکتی صورت نمیگیره و برای این کار کمکی به کشاورز انجام نمیشه ، کشاورز هم به اندازه چند سال درآمد خودش رو برای تبدیل نوع آبیاری هزینه کنه.
من نمیگم نماز باران بده ، برای شمایی که اعتقاد دارید خوب بخونید.
ولی موندم چرا وقتی از طریق علمی راه حل وجود داره انجام نمیشه.
بار خدایا، کوههای ما از خشکی شکافته و زمین ما تیره شده. ستورانمان تشنهاند و در آغلهای خود سرگشتهاند. همانند مادران فرزند مرده مینالند. از آمد و شدهای بیهوده به چراگاهها ملول شدهاند و از اشتیاق به آبشخورها به ستوه آمدهاند. (بار خدایا، ترحم فرمای به ناله گوسفندان و شوق ماده شتران به آبشخورها.)
بار خدایا، ترحم فرمای به سرگشتگی آنها، آنگاه که در راه میروند و به نالههایشان، آنگاه که به آغلهایشان در میآیند.
بارخدایا، بیرون آمده ایم به سوی تو، هنگامی که خشکسالی چونان اشتری لاغر بر سر ما آمده . و ابرهای بارانزای نه بدان گونهاند که می نمایند.
ای خداوند، تویی امید دردمندان و چاره ساز خواهندگان، در هنگامی که مردمان نومید شدهاند و ابر، باران خود را باز داشته و چرندگان هلاک شدهاند.
تو را می خوانیم بار خدایا که ما را به اعمالمان مؤاخذه نفرمایی و به گناهانمان مگیری، رحمت خود را با ابرهای بارندهات و بهار پربارانت و روییدنیهای شادی افزایت بر ما ارزانی دار.
از تو بارانی درشت و تندبار می خواهیم تا آنها را که مرده اند زنده سازی و آنچه را که از دست رفته است تدارک فرمایی.
ای خداوند، بارانی از تو می خواهیم جانبخش و سیراب کننده که همه را دربر گیرد و به همه جای برسد.
بارانی پاکیزه ، برکت دهنده ، گوارا و پر نعمت ، که گیاهش بسیار بود و شاخه هایش پربار و برگهایش تر و تازه که بدان بندگان ناتوانت را تن و توش دهی و بلاد مرده ات را زنده گردانی.
بار خدایا، بارانی عطا کن تا زمینهای بلند پر علف شوند و در زمینهای پست آب روان گردد و پیرامون ما سبز و خرم شود و میوه هایمان فراوان گردد و ستورانمان به راحت رسند و مردمان دور از ما نیز از آن تمتع برند و صحراها و مزارع آفتاب زده ، از آن بهره مند گردند....
نهج البلاغه خطبه 114
وتا زمانیکه پاهای اتومبیل سواران بر پدالهای گاز فشار میاورد به دلیل ایجاد دی اکسید کربن در اثر سوخت بنزین وگاز وگازوییل وغلیظ شدن جو وعدم رسیدن اشعه ناب خورشید بر سطح اقیانوسها کم بارانی وکم ابی تشدید میشود.سالهای دور در همین تهران شاهد بارش برفهای با ارتفاع بیشتر از نیم متر در فواصل پانزده روز یکبار حتی دوبار بودیم .اما در سالهای اخیر دریغ از بارش حتی ده سانتیمتر.پس دعا خوب است اگر با عمل توام باشد .یعنی بجای اتومبیل با سوخت فسیلی باید اتومبیل برقی جایگزین شود انهم نه فقط در ایران بلکه در کل کشورهای دنیا .تا بارشها به سطح عادی برگردد. وگرنه طی سالهای اینده جهان میشود صحرای کربلا بی آب وبی رزق وروزی .
چک کردن هواشناسی این حقیقت را عوض نمی کند که باران می تواند عذاب باشد.
مردم از خدا باران خواستند آن هم باران رحمت.
والا با کشت غرق آبی اگه هر روزم بارون بیاد بازم آب کم میاریم
طلب حلالیت کنند و..کلی شرایط داره تا خدا رحم کنه
غضبش رو برداره وباران بیاره
مگه باران اومدن به نمازه به علم هست به برنامه ریزی هست
اینا نباشه شما اونجا صبح تا شب نماز بخون
بنا براین هیچوقت در دعا کردن کم نگذارید...
همیشه بهترینها را بخواهید و باقی کار را به عهده خداوند بگذارید .خودش صلاح ما را بهتر میداند.
هرچه برای ما بهنر باشد عنایت مینمابد ...
فقط برای خواستهتان تلاش کنید و سعی کنید بر خلاف دستورات او گام برندارید و به او اطمینان داشته باشید....
انشاءالله به خواستهتان میرسید...
همه چیز در ید قدرت الهی است. بارش و خشکسالی همه تخت امر او هستند.
اوست که خیر و شر و شکرگزاری و ناشکری ها را می بیند.
دعا می کنیم باران رحمت الهی بر همه بندگان نازل فرماید. انشاء الله سبب خیر و برکت شود.
از اعتقادات انها و روش زندگی شان و ... بیشتر توضیح بدهید .
و به کار بردن صنایعی که در آن اقلیم نباید باشد را میخواهید با نماز جبران کنید
اصلا کسی هست اقلیم شناسی خوانده باشد و متوجه باشد که در وسط کویر نباید صنایع آبخور ساخت
حجم بتن ریزی فولاد مبارکه ۲۰۰ برابر برج میلاد و مساحت سالن های تولید و انبارهای آن ۴۰ برابر ورزشگاه آزادی تهران پس اینکه میگن این صنعت باید بره پیش آب کاملا اشتباهه. راهکار انتقال آب از دریای عمان به استان اصفهان به منظور شرب صنعت و کشاورزی است. ولیکن همین فولاد مبارکه که به ناحق مورد حجمه قرار گرفته ۵ سال پیش قصد انتقال آب از خلیج فارس را داشت بعد گفتن اگر آب از تونل کوهرنگ نیاد زاینده رود نابود میشه گرچه هزینه تونل سوم را از فولاد گرفتن نه آب آمد بلکه خودشم با مشکل مواجه شد. نکته قابل تامل اینکه برآورد فعلی انتقال آب از خلیج به اصفهان ۷۵.۰۰۰ میلیارد تومان که متاسفانه بازم باید بخش قابل توجهی از اونا فولاد بده لطفاً به این نکته توجه کنید حجم مصرف آب فولاد سالیانه ۲۰ میلیون متر مکعب درصورتیکه حجم آورد زاینده رود سال قبل ۷۵۰ میلیون متر مکعب (۳ درصد کل زاینده رود) جالب بدونید یه استاد فرهیخته دانشگاه که واقعا ازش بعید بود گفته برای هر کیلو فولاد ۷۰۰ کیلو آب نیازه یعنی با درنظر گرفتن ۷.۶۰۰.۰۰۰ تن تولید سالیانه فولاد مبارکه تقریبا ۵ میلیارد متر مکعب آب مصرف میکنه یعنی ۴ برابر ظرفیت سد زاینده رود خداییش فکرشان بکن فولاد باید یه رودخانه با ۴ برابر عرض فعلی زایندهرود ورودی آب داشته باشه به نظرتون منطقیه