به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، دوکوهانه یکی از ۴ بازارچه مرزی خراسان جنوبی است.
این بازارچه قدیمیترین معبر مرزی بین ایران و افغانستان است که در شهرستان نهبندان مستقر است.
لزوم رایزنی با افغانستان برای بازگشایی دوکوهانه
دیروز کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان در بازدید از بازارچه مرزی دوکوهانه گفت: زیرساختهای خوبی برای صادرات در این مرز وجود دارد.
او گفت: از جمله اقداماتی که باید در حال حاضر انجام شود این است که رایزنیهایی با افغانستان در خصوص بازگشایی این بازارچه صورت گیرد.
کاظمی قمی گفت: با رویکرد حال حاضر دو کشور امیدواریم بتوانیم رایزنیها را به نتیجه رسانده و بازارچه را فعال کنیم.
تغییر استراتژی های تجارت با به قدرت رسیدن طالبان
چندی پیش نخعی نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: حدود ۱۴ ماه قبل سفری برای شناسایی ظرفیتهای اقتصادی افغانستان به این کشور انجام شد.
او گفت: توافقات خوبی در این سفر صورت گرفته است و لازمه تجارت با افغانستان عمل کردن به صورت دو طرفه است.
بیشتر بخوانید
نخعی گفت: مدتی قبل کارگروهی ویژه برای بازگشایی مرز دوکوهانه تشکیل شد و تمام امکانات و مقدمات آماده شد، اما با به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان استراتژیهای تجارت تغییر کرد.
نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از انتظارات از استاندار جدید خراسان جنوبی اهتمام و توجه به مرز و بازگشایی بازارچههای مرزی به ویژه بازارچه مرزی دوکوهانه است که بیش از یک دهه از تعطیلی آن میگذرد.
او گفت: جمعیت قابل توجهی از مردم افغانستان در شعاع ۲۵ تا ۴۰ کیلومتری دوکوهانه مستقر هستند که کالاهای مورد نیاز خود را میتوانند از طریق مرز دوکوهانه فراهم کنند.
انتهای پیام/ ر