دادستان کرمانشاه بر لزوم برخورد جدی‌تر برای جلوگیری از کشت محصولات پر آب بر در استان تاکید کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، شهرام کرمی دادستان کرمانشاه در نشست شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی و حفظ حقوق بیت المال استان با اشاره به روند کند انسداد چاه‌های غیرمجاز استان طی سال‌های اخیر گفت: در مکاتبه‌ای با دادستان کل کشور موضوع ناکافی بودن اعتبارات برای پیگیری گزارش شده است.

او با بیان اینکه طبق دستورالعمل وزارت نیرو و براساس اعتبارات تخصیص یافته، شرکت آب منطقه‌ای استان، سالانه می‌تواند ۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز را مسدود کند افزود: این موضوع با توجه به وجود حدود ۵ هزار حلقه چاه غیرمجاز در استان و همچنین حفر چاه‌های غیرمجاز جدید در عمل، مقابله با چاه‌های غیرمجاز را غیرممکن می‌کند.

کرمی با اشاره به وضعیت نامناسب بارندگی در پاییز امسال، احتمال کمبود نزولات آسمانی، کاهش ورودی مخازن سد‌های استان و بروز خشکسالی در سال جاری ادامه داد: بدلیل کشت برنج در بخش‌هایی از استان طی سال گذشته تعداد چاه‌های غیرمجاز و روند برداشت از آب‌های سطحی افزایش یافته است.

او اظهار داشت: این احتمال وجود دارد صنایعی که در پایین دست از آب زیرزمینی مجاز استفاده می‌کنند دچار مشکل کم آبی شوند.

شهرام کرمی بیان داشت: جهاد کشاورزی و شرکت آب منطقه‌ای از هم اکنون مقابله با کشت‌های نامتعارف و پرآب را در دستور کار قرار دهند تا با برنامه ریزی دقیق کشت‌های متناسب با وضعیت کنونی در برنامه کشت کشاورزان قرار گیرد.

او همچنین، بااشاره به ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حریم جاده‌های استان گفت:حفظ و نگهداری از راه‌ها یکی از وظایف اصلی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است و این دستگاه اجرایی باید حفظ و حراست از حریم راه‌های استان را با هدف جلوگیری از ساخت و ساز‌های غیرمجاز، قلع و قمع تابلو‌ها و بیلبورد‌های غیر مجاز جاده‌ای به صورت ویژه در دستور کار قرار دهد.

به گفته کرمی  باتوجه به کمبود تجهیزات و امکانات جهاد کشاورزی و محیط زیست در راستای تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز و صیانت از اراضی زراعی و کشاورزی و پیشگیری از ساخت و ساز غیرمجاز و حفاظت از محیط زیست، انتظار می‌رود اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه همکاری لازم را با این دو دستگاه داشته باشد.

دادستان کرمانشاه در ادامه با تاکید بر اینکه دستگاه‌های متولی باید در حفاظت و صیانت از اراضی ملی و منابع طبیعی تحت مالکیت خود جدیت بیشتری داشته باشند گفت: صیانت از اراضی ملی و منابع طبیعی تنها وظیفه جهاد کشاورزی و منابع طبیعی نیست و تمامی ادارات در مقابل اراضی تحت مالکیت خویش و حفظ حقوق بیت المال دارای مسئولیت هستند.

دادستان کرمانشاه با بیان اینکه اجرای کامل طرح کاداستر گامی مهم برای پیشگیری از وقوع زمین‌خواری و مبارزه با زمین‌خواران است افزود: اداره کل بازرسی بر اجرای این قانون در سطح استان تا پایان سال جاری اهتمام داشته باشد و ترتیبی اتخاذ کند که به قید فوریت اطلاعات کلیه دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای طرح کاداستر همکاری لازم نداشته اند به همراه موانع و مشکلات از طریق اداره کل ثبت اسناد و املاک استان احصاء کنند.

انتهای پیام/ق

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.