رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: مهم‌ترین چالش آموزش کشور نیاز شدید بنگاه‌های اقتصادی به نیروی متخصص و ماهر است.

ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفت‌وگو با  باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه آموزش عالی مهارتی کوتاه‌ترین مسیر برای اشتغال فارغ التحصیلان است تاکید کرد: پارادوکس تورم، فارغ التحصیلان رشته‌های نظری و نیاز شدید بنگاه‌های اقتصادی و خدماتی به نیروی متخصص ماهر را مهم‌ترین چالش آموزش کشور اعلام کرد.

او افزود: دولت و مجلس باید بحث سرمایه‌گذاری مولد و پربازده در حوزه تکنولوژی‌های مرتبط با آموزش مهارتی را به صورت جدی پیگیری کرده و از تجارب بین‌المللی در این زمینه استفاده کنند.

صالحی عمران تصریح کرد: با تجمیع سرمایه‌گذاری‌های دولت و بخش خصوصی در دو حوزه صنایع و بنگاه‌های اقتصادی و افزودن بخش بودجه آموزش مهارتی به سر جمع این سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه‌های پایین دستی عملاً معضل بیکاری تا حد بسیار زیادی کاهش می‌یابد.
رئیس انجمن آموزش عالی کشور گفت: برنامه ریزی طراحی و تدوین سرفصل‌های درسی رده‌های مختلف شغلی، صدور گواهینامه مشترک بین المللی تأمین فضای کارگاهی در دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران دکتر شریعتی تهران از مسئولیت‌های دانشگاه و تأمین تجهیزات ماشین آلات استخدام مربیان بین المللی را سازمان توسعه صنعتی ملل متحد به عهده داشته و هزینه‌های اجرایی دوره و حضور اساتید بین‌المللی نیز به عهده وزارت کار خواهد بود.

او افزود: اجرای طرح برند ملی را برای نخستین بار در دانشگاه فنی و حرفه‌ای که سبب سرمایه‌گذاری سازمان‌های بین المللی، صنایع بزرگ داخلی نظیر اسنوا، گلدیران و اتحادیه تولیدکنندگان آسانسور و پله برقی در ماه‌های اخیر در این دانشگاه و جذب فارغ التحصیلان این دانشگاه در صنایع خانگی تولید ایران و شرکت‌های تابع تراکتورسازی و سایر موارد را از نمونه‌های موفق ارتباط صنعت و دانشگاه در اجرایی کردن مأموریت‌های بالقوه دانشگاه دانست.

صالحی عمران با تأکید بر اینکه با طرح احداث این مرکز از بعد فرهنگی نیز در سطح جهان به ترویج پوشاک ایرانی اسلامی دست خواهیم یافت بیان کرد: کشور ترکیه در سال ۲۰۲۳ صادرات ۱۰۰ میلیارد دلاری پوشاک و صنایع وابسته را در برنامه خود قرار داده است. در کشور ما نیز در سند چشم انداز ۱۴۰۴ شاغلین صنعت نساجی و پوشاک ایران باید به ۵۰۰ هزار نفر افزایش یابد که قسمت عمده آن می‌تواند با سرمایه گذاری بسیار اندک در حوزه طراحی مد و پوشاک مرتفع شود.

او گفت: برند‌های معتبر داخلی و صنایع تولید پوشاک و چرم اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک هم از احداث، تجهیز و راه اندازی این مرکز ابراز خرسندی و حمایت ویژه داشته اند چرا که با راه اندازی این مجوعه کم نظیر در دانشگاه فنی و حرفه‌ای برنامه آموزش سالانه بیش از هزاران نفر از فعالان طراحان و صنعتگران حوزه مد و پوشاک در این مرکز صورت خواهد پذیرفت.

صالحی عمران اضافه کرد: حجم تجارت جهانی پوشاک در سال گذشته ۴۱۲ میلیارد دلار بوده که ایران سهم ۸ میلیارد دلاری در آن داشته است که بر اساس آمار‌های غیر رسمی ۱/۸ میلیارد دلار واردات غیر رسمی و به صورت قاچاق است.

او افزود: سازمان توسعه صنعتی ملل متحد یک سازمان تخصصی زیر مجموعه سازمان ملل متحد است که مقر آن در وین اتریش است. هدف اصلی این سازمان ارتقاء و تسریع توسعه صنعتی در کشور‌های در حال توسعه یا اقتصاد‌های در حال گذار و توسعه روابط صنعتی بین‌المللی است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۴۹ ۲۲ آذر ۱۴۰۰
فعلا که هر چی بیسواده ادعای حق و حقوق دارن
آخرین اخبار