به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، دولت سیزدهم امروز یکشنبه نخستین لایحه بودجه خود را با سقف ۳۶۳۱ هزار میلیارد تومان تقدیم مجلس میکند که متن این بودجه منتشر شده است. متن منتشر شده شامل ۱۹ تبصره است که طبق تبصره ۱۰ که تحت عنوان قضایی، انتظامی، دفاعی به ثبت رسیده، بند الف آن ذکر میکند، شرکتهای بیمهای مکلف هستند مبلغ پنج هزار میلیارد ریال معادل با ۵۰۰ میلیارد تومان از اصل حق بیمه شخص ثالث دریافتی را طی جدولی که بر اساس فروش بیمه (پرتفوی) هر یک از شرکتها تعیین و به تصویب شورای عالی بیمه میرسد، بصورت ماهانه به حساب درآمد عمومی ردیف ۱۶۰۱۱۱ جدول شماره (۵) این قانون نزد خزانهداری کل کشور واریز کنند.
وجوه واریزی شرکتهای بیمه موضوع این بند به عنوان هزینههای قابل قبول مالیاتی محسوب میشود. منابع حاصل در اختیار سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، سازمان اورژانس کشور، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران قرار میگیرد تا در ردیفهای مربوط به این دستگاهها در جدول شماره (۷) این قانون در امور منجر به کاهش تصادفات، مرگ و میر، ساخت برنامههای فرهنگسازی و آگاهی بخش در جهت کاهش حوادث رانندگی مطابق برنامه عملیاتی آییننامه مدیریت حمل و نقل و سوانح رانندگی هزینه شود.
سازمان برنامه و بودجه کشور و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف به نظارت بر اجرای این بند است. دستگاههای موضوع این بند موظف هستند گزارش عملکرد خود را در قالب برنامه عملیاتی هر سه ماه یک بار به بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان برنامه بودجه کشور ارسال کند. تخصیص اعتبار سه ماهه به دستگاههای اجرائی فوقالذکر توسط سازمان برنامه و بودجه کشور بر اساس عملکرد صورت میپذیرد.
همچنین مبلغ یک هزار و پانصد میلیارد ریال معادل ۱۵۰ میلیارد تومان جهت هزینه معلولین شدید و ضایعه نخاعی ناشی از تصادفات رانندگی و پیشگیری از معلولیت در اختیار سازمان بهزیستی، مبلغ یک هزار و پانصد میلیارد ریال معادل ۱۵۰ میلیارد تومان جهت اصلاح راههای روستایی و معابر در نقاط حادثهخیز بین شهری (هوشمند سازی تصویری جادهها) و راههای مناطق محروم مرزی کشور در اختیار وزارت راه و شهرسازی و مبلغ هزار میلیارد ریال معادل ۱۰۰ میلیارد تومان برای حوادث جادهای و تجهیزات مورد نیاز درمانی در اختیار جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تعیین شده است.
انتهای پیام/