بیش از ۸۰۰ کیلوگرم فرآورده لبنی غیر بهداشتی در قم معدوم و از چرخه مصرف خارج شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از قم، نرگس جعفری افضل ،مدیر گروه سلامت محیط و کارمرکز بهداشت استان قم، ظهر امروز در گفت و گویی اظهار کرد: در ادامه تشدید نظارت‌های بهداشتی در بازرسی‌های به عمل آمده از سوی بازرسان این معاونت از صنوف استان قم،بیش از ۸۰۰ کیلوگرم فرآورده لبنی غیر بهداشتی  تاریخ گذشته، فاسد و فاقد مشخصات از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جمع آوری و معدوم شد.

او ادامه داد: این میزان فرآورده لبنی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف از یک واحد کارگاهی تولید لبنیات در قم کشف و معدوم و به کارگاه متخلف نیز با توجه به علت رعایت نکردن موارد بهداشتی و سهل انگاری در بازبینی سردخانه اخطار تعطیلی داده شد.

مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان قم، رصد و پایش مستمر بر کارگاه‌ها، مراکز تولید مواد غذایی، رستوران‌ها و ... را از وظایف معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم برشمرد و تصریح کرد: این بازرسی‌ها با هدف کنترل مواد غذایی و سلامت جامعه اجرایی می‌شود.

جعفری از مردم خواست در صورت مشاهده مواد غذایی تاریخ گذشته، فاقد مهر و تایید بهداشت، مراتب را به سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش دهند تا در اسرع وقت از سوی کارشناسان مرکز بهداشت استان قم پیگیری شود.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۸ ۲۲ آذر ۱۴۰۰
اگر این طور باشه تمام لبنیات سنتی ما غیر بهداشتی
آخرین اخبار