به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، شهرام مومنی، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت گفت: آتش سوزی یک دودخانه ماهی در تماس تلفنی یکی از شهروندان رشتی به سامانه ۱۲۵ آتشنشانی اطلاع داده شد.
او افزود: ۳۰ آتش نشان به همراه ۹ خودروی اطفایی به محل حادثه واقع در جاده لاکان رشت اعزام شدند.
رئیس آتش نشانی رشت ادامه داد: آتش نشانان با توجه به پشت بام قدیمی مملو از کاه و کلش نسبت به مهار و پیشگیری از گسترش آتش سوزی اقدام کردند.
مومنی با بیان اینکه علت این حادثه در بررسی است، تصریح کرد: خوشبختانه در این آتش سوزی به کسی آسیب جانی نرسید.
دودخانه ماهی کارگاهی است که در آن ماهی را با هدف ماندگاری آن و طعم دادن مطلوبتر دودی میکنند.
ماهی دودی از محصولات سنتی استان گیلان است که پس از شور کردن ماهی به روش مخلوط، دود اندود، سرخ و طلایی میشود.
ماهی دودی معمولا در کیسههای پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری میشود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف میشود.
انتهای پیام/ع