به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، داود منظور رئیس سازمان امور مالیاتی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر اینکه میزان افزایش درآمدهای مالیاتی در بودجه ۱۴۰۱ از چه محلی تامین خواهد شد و آیا پایه های مالیاتی جدیدی خواهیم داشت، گفت: رشدی که در مورد درآمدهای مالیاتی در بودجه عنوان شده ، بر اساس کوشش مالیاتی است، یعنی با جلوگیری از فرارهای مالیاتی این درآمدها را افزایش دهیم.
او ادامه داد: البته امیدواریم که با اجرای قانون ارزش افزوده جدید و سامانه مودیان وصول مالیات را تسهیل کنیم. ما امید زیادی به ایجاد پایه های مالیاتی جدید در سال بعد نداریم. به نظر می رسد که در سال ۱۴۰۲ ایجاد پایه های مالیاتی جدید را خواهیم داشت.
منظور در پاسخ به میزان فرارهای مالیاتی در کشور توضیح داد: به میزان ۵۰ درصد مالیاتی که اکنون وصول می کنیم، فرار مالیاتی داریم. امسال به میزان ۲۷۰ هزار میلیارد تومان مالیاتی است که در قانون برای ما تکلیف شده است، ۵۰ درصد این مقدار یعنی ۱۳۵ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داریم.
او گفت: امیدواریم که بتوانیم طرح جهش و تحول مالیاتی را در این دوره به سرانجام برسانیم. محورهای اصلی این طرح نیز جلوگیری از فرارهای مالیاتی، ساماندهی معافیت های مالیاتی و ایجاد پایه های مالیاتی جدید است.
منظور در خصوص قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان تصریح کرد: تلاش همه جانبه ای در مجلس و سازمان مالیاتی برای ایجاد زیرساخت های آن و به ویژه سامانه صدور صورتحساب های مالیاتی را هر چه زودتر اجرایی کنیم. سعی می کنیم که تا پایان سال جاری این سامانه را تولید و به بهره برداری آزمایشی قرار دهیم تا اینکه در سال آینده با فراخوان مودیان، وصول مالیات بر ارزش افزوده را در چارچوب سامانه مودیان انجام دهیم.
انتهای پیام/
اگر در هر کشور اروپایی 20 یا 30 درصد مالیات میگیرن حداقل برای یکبار میگیرن نه مث کشورمون که هزار بار گرفته میشه...
یک بار از مواد اولیه میگیرن یکبار از تولید کننده یکبار از تکمیل کننده یکبار از بنکدار یکبار از عمده فروش یکبار از مصرف کننده یکبار ارزش افزوده یکبار از مالیات بردرآمد باز یکبار از محل اجاره همون تولیدکننده و اجاره محل توزیع کننده و این داستان همچنان ادامه داره.... یعنی بیش از 70 درصد بهای کالا مربوط به مالیات میشه ....
حالا فان قضیه در اینجاست 10 درصد مالیات از فروش میخان و اداره بازرسی تنها 5 درصد اجازه سود از فاکتور میخاد حالا بماند اجاره بهاء برق و آب و گاز و تلفن و شهرداری و آتش نشانی و خدمات بانکی و عوارض و استهلاک و سوخت و سوز و تاریخ گذشته و پرسنل و بیمه و لامپ و شارژ و عیدی و کرونا و اصلاح و بهداشت و درمان و.... و این داستان همچنان ادامه دارد.... و باز هر کدوم از اینا سهم مالیاتی دارن!!!!!!!!!!!!!!!
اگر احیانا چیزی مونده باز شرمنده نشیم اداره محترم سازمان مالیاتی...
چرا طرف رو...
حالا گیرم ملت فقیر و کارمند و معلم مالیات هم دادن،تهش چی... هیچ خدماتی و... نمی گیریم
فقط خزانه پر شود
کاش
بیشترشان نفوذ دارن و کار دور زدن اداره مالیات انجام میدن
بساز بفروش دلال خودرو طلا فروش متخصصیص و جراحان و ......
فقط زورتون به ما بدبخت ها میرسه
با عرض سلام
خواهشمندم خواهران در حضور مرد نامحرم از جوراب ضخیم بجای جوراب نازک زنانه پانما در رنگ های مختلف استفاده نمایند
با تشکر
التماس دعا
۲.کالاهای قاچاق عملا مالیاتی پرداخت نمی کنند و باعث بیکاری در کشور شده اند
۳. ثروتمندان درصد کمتری از ثروتشان نسبت به فقرا مالیات میدهند