به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، سید کمال الدین میرجعفریان، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل در جلسه کارگروه مدیریت پسماند استان گفت: در حال حاضر ۲۳ محل برای دفن زباله و پسماند در استان مشخص شده است و باید دهیاری روستاهای حریم شهرها نیز با همکاری شهرداریها یک نقطه مشخص را تعیین نمایند.
او با بیان اینکه روزانه ۴۰۰ تن زباله در استان اردبیل تولید میشود افزود: با توجه به گزارشهای اعلام شده، سرانه تولید زباله در استان بیش از میانگین کشوری است و میانگین جهانی حدود۴۵۰ گرم در روز است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل تصریح کرد: نحوه دفن زباله و انتقال نخالههای ساختمانی باید زیبنده استان گردشگری اردبیل باشد و شاخصهای لازم برای دفن زباله در حوزه زیست محیطی و بهداشتی رعایت شود.
میرجعفریان با بیان اینکه محیط زیست باید وضعیت محل دفن زبالههای شهرستانها را نظارت و مورد بررسی قرار دهد افزود: باید در طرح جامعه پسماند استان تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم و از الماس کثیف برای تولید ثروت و اشتغال بهره برداری کنیم.
او ادامه داد: ورودیهای شهر اردبیل باید با همکاری و هماهنگی شهرداری، دهیاریها و دستگاههای متولی ساماندهی شود تا شاهد دپو شدن نخالههای ساختمانی و زبالههای پلاستیکی نباشیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اردبیل افزود: حفاظت از محیط زیست، مدیریت زباله و پسماند وظیفه همه خانوادههاست و این مساله به شخص، دولت و جریان خاصی مرتبط نیست بلکه سلامتی جامعه دارای اهمیت بسیاری است.
میرجعفریان تصریح کرد: اگر صنعت گردشگری در استان اردبیل جایگاه خود را پیدا کند میتواند در کاهش بیکاری نقش بسزایی ایفا کرده و گردشگر زیادی را برای تولید ثروت به استان هدایت کند که این موضوع نیازمند همکاری و خلق استانی زیبا و بدون زباله است.
او از صدا و سیما، اصحاب رسانه و مطبوعات خواست در رابطه با محیط زیست و مسایل زیست محیطی تولید محتوا داشته باشند و در راستای فرهنگ سازی و تبلیغ استان از هنرمندان بنام استفاده کنند.
انتهای پیام/ح