به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سعید خطیبزاده سخنگوی وزارت امور خارجه با رد اتهامات تکراری و بی اساس وارده در بیانیه پایانی نشست سران شورای همکاری خلیج فارس صدور چنین بیانیههایی را نشان از ادامه نگرش غیرسازنده و ناصواب برخی کشورهای عضو این شورا در قبال ایران دانست.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود که تصور میرفت با مجموعه اقدامات و تحرکات دیپلماتیک اخیر بین جمهوری اسلامی ایران و شورای همکاری، شاهد نگرش جدیدی از سوی شورا نسبت به همکاریهای منطقهای باشیم.
سران شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه پایانی اجلاس اخیر خود در ریاض همچنین بار دیگر خواهان مشارکت کشورهای عضو شورای همکاری در هر مذاکراتی درباره ایران شدند.
در این بیانیه بار دیگر سران شورای همکاری، ادعای بی دلیل و مدرک حمایت ایران از حملات جنبش انصار الله یمن مطرح کردند و گفتند که ادامه حملات حوثیها با حمایت ایران تهدیدی برای امنیت منطقهای است.
خطیب زاده از معدود کشورهای شورای همکاری خلیج فارس که همچنان در پشت شورا پنهان شده و مواضع غیرسازنده خود را به این نام منتشر مینمایند، خواست در دیدگاهها و رویکردهای خود در قبال مسایل منطقهای تجدید نظر کنند و مسیر همکاری را جایگزین اتهامات تکراری کنند.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: با کمال تاسف ادامه جنگ در یمن، افزایش نظامی گری خارجی و ورود عنصر مخرب رژیمصهیونیستی امنیت و ثبات منطقه را در معرض تهدید قرار داده است و جمهوری اسلامی ایران مراتب نگرانی خود را اعلام نموده است.
خطیب زاده در ادامه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران هیچگونه مداخلهای در برنامه هستهای صلح آمیز خود، برنامه دفاعی موشکی و امور مرتبط با سیاستهای نظامی و دفاع بازدارنده خود را بر نمیتابد.
سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید مجدد بر موضع بدون تغییر و قطعی کشورمان، جزایر سه گانه ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک را جزء لاینفک و ابدی خاک جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران هرگونه ادعایی بر این جزایر را دخالت در امور داخلی و قلمرو سرزمینی خود دانسته و آن را به شدت محکوم میکند.
خطیب زاده اضافه کرد: کلیه اقدامات جمهوری اسلامی ایران در جزایر در راستای حقوق مسلم و منطبق بر حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور انجام گرفته است و تکرار این مواضع مداخله جویانه به هر شکلی کاملا مردود است و هیچگونه تاثیری بر واقعیتهای موجود حقوقی و تاریخی نداشته و نخواهد داشت.
سخنگوی دستگاه سیاست خارجی در پایان تاکید کرد: دولت جدید جمهوری اسلامی ایران بر اساس دیدگاه راهبردی و سیاستهای اصولی خود همواره راهکار حل مشکلات منطقه را بر مبنای تعامل و همکاری با همسایگان دانسته و از ابتکارات ایجابی در زمینه توسعه مناسبات، مبتنی بر اصول و قواعد بین الملل استقبال مینماید.
انتهای پیام/
کشورهای باقیمانده هم قابلیت و ظرفیت پوشش نیازهای ما را ندارن از طرفی مسئولین هم از کمبودها رنج نمیبرن
جناب خطیب یکم هم زبان مردمت باش
دیگه برای یه سرماخوردگی ساده هم جرائت دکتر رفتن نداریم
خدا به همه خانواده های گرفتار در رنج اعم از بیماری و بیکاری زندانی قشر محروم و دردمند کارگر رحم کنه
الان اکثر کشورها میگن رفتار ایران درست نیست، همه که بد نیستند
اگر امریکا نبود کشور عربی وجود نداشت