به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، با هر عفونت جدید کرونا، ویروسهای کوچک Sars-CoV-۲ میلیونها تا میلیاردها بار تکثیر میشوند. در طول این فرآیندهای تکثیر، خطاهای کوچک بارها و بارها رخ میدهد. برخی از این خطاها به ویروسها مزیتی میدهند که به آنها اجازه میدهد، بهتر پخش شوند و در نهایت پاتوژن در طول همه گیری، به رشد خود ادامه میدهد.
این تکامل طبیعی ویروس، دانشمندان را شگفت زده نکرد. آنها تصور میکنند تا زمانی که تعداد عفونتهای جدید در سراسر جهان به میزان زیادی کاهش پیدا نکند، جهشهای بیشتری وجود خواهد داشت.
نوع به اصطلاح وحشی این ویروس که برای اولین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین از فردی به فرد دیگر منتقل شد، اکنون به سختی نقش ایفا میکند. کارشناسان در روزهای ابتدایی شناسایی امیکرون اعلام کردند این واریانت دارای تعداد زیادی جهش است که برخی از آنها نگرانکننده هستند.
از بهار ۲۰۲۱، نوع به اصطلاح دلتا کانون توجه بین المللی بوده است. این نوع ویروس کرونا، اولین بار در هند شناسایی شد و تا پایان سال ۲۰۲۱ خود را به عنوان نسخه غالب در سراسر جهان تثبیت کرده بود. به نظر میرسد که این ویروس به دلیل بارهای ویروسی عظیمی که میتواند ایجاد کند، قادر است تا حدودی از واکسیناسیون اجتناب کند.
دلتا نیز پیشرفتهای بیشتری در پروتئین اسپایک خود دارد که به آن اجازه میدهد سریعتر و محکمتر به سلولهای انسانی بچسبد و اطلاعات ژنتیکی خود را مانند منجنیق به درون سلولها پرتاب کند. به نظر میرسد دلتا میتواند سلولهای آلوده را مستقیماً با سلولهای همسایه متصل کند.
سازمان جهانی بهداشت در ۲۶ نوامبر امیکرون را پنجمین نوع نگران کننده اعلام کرد. محققان با کمک آزمایشهای مختلف در تلاشند تا دریابند این جهش جدید چقدر مسری است، افراد چقدر به آن مبتلا میشوند و اثربخشی واکسنها در برابر این نوع ویروس چقدر است.
با این حال مشخص است که ژنوم امیکرون با نوع اصلی Sars-CoV-۲ متفاوت است. در میان تغییرات، جهشهای متعددی وجود دارد که قبلاً در آلفا، بتا، گاما و دلتا رخ داده است؛ بنابراین شواهدی وجود دارد که امیکرون میتواند بسیار مسری باشد و همچنین تا حدی آنتی بادیهای تولید شده توسط عفونت یا واکسیناسیون را فریب دهد. پس باید فرض شود که عفونت مجدد یا پیشرفت واکسیناسیون ممکن است رخ دهد.
از جمله نگرانیها درباره این نوع ویروس کرونا وجود جهشهای متعدد و متنوع است. بیش از ۳۰ جهش در پروتئین اسپایک امیکرون گزارش شده، تعدادی که بیش از دوبرابر جهشهای واریانت دلتاست. بعضی از این جهشها قدیمی هستند و در واریانتهای قبلی مانند آلفا، بتا، گاما و دلتا شناسایی شده بودند و بعضی از آنها جدید بوده و مربوط به پروتئین اسپایک نیستند.
هنوز اطلاعات دقیق درباره نوع اومیکرون ویروس کرونا اندک است و باید در انتظار بررسی و آزمایش بیشتر درباره این واریانت بود، اما این نوع از جهشها در واریانتهای قبلی، منجر به افزایش سرعت انتقال ویروس، عفونتزایی و فرار از سیستم ایمنی شده است. همچنین این جهشها ممکن است باعث مقاومت بیشتر در برابر درمان با آنتیبادی مونوکلونال و مقاومت در برابر آنتیبادیهای خنثیکننده میشود.
وزارت بهداشت آفریقای جنوبی تاکید میکند با وجود اینکه امکان کشندگی امیکرون ممکن است پایینتر باشد اما رفتار این ویروس در کشورهای مختلف میتواند متفاوت باشد.
برای مثال افزایش شیوع امیکرون در انگلیس نشان میدهد سویه امیکرون بسیار سریعتر از سویه غالب قبلی یعنی دلتا شیوع پیدا کرده و محافظت واکسن در مقابل بیماری علامتدار کمتر است. به همین دلیل تزریق نوبت یادآور کرونا در انگلیس سرعت بیشتری پیدا کرده است.
در نمودار زیر تفاوت سرعت شیوع سویه اُمیکرون در مقایسه با سویه دلتا در بررسی میزان همهگیری کرونا در انگلیس را مشاهده کنید.
انتهای پیام/
صد رحمت به مترو
راه حل درمان بهتر کرونا همین تقویت سیستم ایمنی الان ما اگر واکسن هم بزنی با لا خره می گیریم
غذای سلام بخوریم تا سیستم ایمنی مون تقویت بشه
حالا اینا هر روز یه ویروس جدید می فرستند ، راهش تقویت سیستم ایمنی هست، در طب راه های تجربه شده خوبی داره
و در درمان هم تا حالا خییییییلی موفق تر از پزشکان بودن
ویروس یه چیزی که همش داره رنگ عوض میکنه، داره جهش میکنه و تاثیراتش روی همه ی آدم ها هم یکی نیست،با توجه به بدن هرکس،علائمش ممکنه فرق کنه و چون یک چیز ثابت و دائم نیست در صورتی که واکسن برای یه نوع ویروس خاص ساخته میشه،پس وقتی ویروسی خیلی جهش بکنه،دیگه اون واکسن صد در صد روش عمل نمیکنه،پس یه دور دیگه باید واکسن زد که شبیه تر باشه به اون ویروس
مگه هرسال رو داروخونه ها نمینویسه واکسن آنفولانزا رسید؟ خوب اگه قرار بود واکسن برای همه انواع و وقت ها اثر کنه که نمینوشتن دوباره واکسن رسید
بعدش هم که میگین بیل گیتس این مریضی رو ایجاد کرده بعد خودش واکسن داده،فرض کنیم درسته
ببخشید مگه فایزر زدین که اینجوری مثل اسپند رو آتیشین؟ هممون سینوفارم و برکت زدیم ته تهش آستارازنکا
امیکرون با کیت تشخیص سریع قابل مشاهده هست یا نه
افتااااد
وجدانا اگر انواع واکسنها ایمنی ندارند راستش را بگویید تا ما هم بفهمیم. جلوی ضرر را هروقت بگیریم منفعت است.
گیرم ۸۶ میلیون و خورده ای واکسن زدن و همشون مردن، و شمایی که واکسن نزدی هیچی نشد برات ،تنهایی میخوای چیکار کنی ؟
برا من این سوال است از همخ دوستان!!!
وارد کردن چندتا کد ملی در سامانه واکسن که کار سختی نیست.
تا از اون طرف قضیه مذاکرات به جایی برخورد میکنه ،یه ویروس شیطون ،سرو کله نامبارکش پیدا میشه
تو رو خدا ولمون کنید ....
خوب این خیلی بده
شاید یکی واقعا بره مریض بشه
تو کلاس ما کلا از اولش 40 نفر بودیم الان هرروز یکی مون مریض میشه و مجبوره بیاد سرکلاس
وقتی اونا بیان ماهم مریض میشیم دیگه
من از 15آبان تا الان بیشتر از 10 بار مریض شدم
خیلی بده معلما هم که اصلا اصلا رعایت نمیکنن
معلم زیست ما حالا خوبه باز تحصیل کرده است اونم از این مبحث باز بعد سه روز از گذشت کروناش اومده بود مدرسه
خوب این ظلم نیست!!!!!!!
این ظلم نیست که از همون روز من یکی دوهفته رو به مرگ بودم
ظلمه واقعا ظلمه
مگه ما دوست نداریم بریم مدرسه
عاشق مدرسه ایم ولی از جون خودمونو خانواده هامون که سیر نشدیم
شاید من بگیرم به من هیچی نشه اما اگه بدم به بقیه شاید یچیز بشه
اون موقع خودتون یکلحظه فکر کنید چیکار میکردید !!!
منکه دنیارو ویران میکردم
چون وقتی که باید تعطیل بشه نمیشه
وامیستن شیوع که میکنه اوجش که می رسه تعطیلی میدن بابا 40،50نفری میشینیم تو کلاس 10 متری
قباحت داره
یذره دل رحم باشید
ما آدمیم
خانواده داریم
استرس داریم
درسا که سخته استرس مدرسه رفتنو امیکرون و ......هم روش
عزیزان برید مستنددستبرد تماشا کنید بعد متوجه میشید که ویروس کرونا چطوری واز کجا وبدستور چه کسانی برای کنترل جمعیت دنیا ساخته شده
اقای بیل گیتس یکی از سرمایه گذاران ساخت این ویروسه
واکسنهایی که تولید شدن در نهایت طی ۳الی۴سال کسانی تزریق کردن خواهد کشت.
در بحث انتقال هم چه واکسن زده و چه نزده هر ۲ میتونن ناقل باشن .
بعد مدارس چرا بازه؟
واقعا متاسفم
واقعا شرایط سختی هست
از زنگای تفریح و روزهای امتحان که دیگه نگم براتون
آ میکرون
ب میکرون
ث میکرون
و.....فکر کنم باید یه ده ،بیست دوز دیگه واکسن بزنیم تا حالا که سه تا زدیم کدوم دوز باعث بشه به کشتن بده معلوم نیست چون تو این دوزهای واکسن یکیش بالأخره با بدن جور در نمیآید
دست دادن ، روبوسی ، بغل کردن ، دورهمی ممنوع .