به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، عبدالله آذری مدیر توزیع برق شهرستان سروآباد اظهار کرد: بخش اعظمی از روستاهای این شهرستان در مناطق صعبالعبور و با دسترسی بسیار سخت قرارگرفته و همین امر نیز باعث شده تا سختی کار، عملیات برقرسانی به این روستاها و بهسازی شبکه دوچندان باشد.
او افزود: یکی از اهداف مهم شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان در تبدیل شبکههای سیم مسی به کابل خود نگهدار، بهسازی شبکههای فرسوده، جلوگیری از سرقت و خدمترسانی مطلوب و مطمئن به مشترکین برق استان میباشد.
مدیر توزیع برق شهرستان سروآباد یادآور شد: درمجموع ۲۳۰ کیلومتر شبکه سیم فشار ضعیف هوایی در شهر و روستاهای شهرستان سروآباد وجود دارد که ۱۹۵ کیلومتر آن روستایی و ۳۵ کیلومتر آن نیز در حوزه شهری قرار دارد که تمام شبکه سیم فشار ضعیف هوایی در شهر سروآباد به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
آذری با اشاره به اینکه از این ۲۳۰ کیلومتر شبکه سیم در سروآباد تاکنون ۱۶۱ کیلومتر آن معادل ۷۰ درصد به کابل خود نگهدار تبدیلشده است افزود: درحال حاضر تنها ۶۹ کیلومتر شبکه سیم فشار ضعیف در روستاهای این شهرستان باقیمانده تا به کابل خود نگهدار تبدیل شود.
مدیر توزیع برق شهرستان سروآباد با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۹ هزار متر شبکه سیم مسی در ۶ روستای شهرستان سروآباد به کابل خود نگهدار تبدیلشده است اظهار داشت: برای اجرای این پروژه ۱۱ میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال اعتبار صرف شده است.
آذری گفت: درحال حاضر شبکه سیم مسی روستاهای دورود، ماضی بن، تخان، ترخان آباد، احمدآباد و هلوژان بهطور کامل اصلاح و بهسازی و به کابل خود نگهدار تبدیلشده است.
او گفت: مقرر است تا پایان سال جاری شبکههای سیم مسی ۶ روستای ذکریان، قلعه جی، بوریدر، دزوندعلیا وسفلی و کولیج نیز به کابل خود نگهدار تبدیل شود.
شهرستان سروآباد دارای ۷۲ روستا میباشد که تمام روستاهای بالای ۵ خانوار در این شهرستان از نعمت انرژی برق بهرهمند هستند.
انتهای پیام/ک