به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، چهرههای سیاسی کشور هم مانند بقیه مردم در شبکههای اجتماعی صفحاتی را دارند که در آن نسبت به اتفاقاتی که رخ میدهد پست یا توئیتهایی را منتشر میکنند. برخی از مسئولان حاضر در فضای مجازی، گاهی از این فضا برای اطلاع رسانی و پخش اخبار مربوط به حوزههای تحت اختیارشان نیز استفاده میکنند و به طور مستقیم با مردم در ارتباط و پاسخگوی سوالهای آنها هستند.
بیشتر بخوانید
صفحه رسمی حجت الاسلام ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشور گزارشی از جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت را در فضای مجازی منتشر کرد:
"در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت که به ریاست رئیسجمهور برگزار شد، پیشنهادهای وزارت امور اقتصادی و دارایی در مورد بازار بورس مطرح و با آنها موافقت شد.
از جمله این پیشنهادها تعیین قیمت سوخت و خوراک گاز صنایع با توجه به ملاحظات بخش صنعت مورد بحث و بررسی قرار گرفت که جزئیات آن اعلام خواهد شد.
همچنین در این جلسه گزارشی از مهار و کنترل رشد پایه پولی و نقدینگی کشور در سه ماهه گذشته ارائه شد.
بر اساس این گزارش، آمارها نشان میدهد عملکرد دولت اثر کاهندهای بر رشد پایه پولی و نقدینگی گذاشته، به طوری که سرعت رشد پایه پولی کشور به میزان چهار و هشت دهم درصد از آنچه پیشبینی میشد کُندتر شده و به رقم ۱۲ درصد کاهش یافته است.
رئیسجمهور در این جلسه از بانک مرکزی خواست ساماندهی وضعیت بانکها را در دستور کار قرار دهد تا در ماههای باقیمانده امسال کاهش رشد پایه پولی استمرار یافته و مدیریت شود."
احمد نادری، نماینده مجلس درباره بازدید از شهرک صنعتی خرمدشت و سیاه سنگ در پردیس نوشت:
"در بازدید از شهرک صنعتی خرمدشت و سیاه سنگ پردیس، با مدیران واحدهای تولیدی جلسهای مفصل داشتم و پای درد دل و صحبتهای آنها نشستم. پیگیر حل مشکلات آنان خواهم بود.
شهرستان پردیس هم اکنون جمعیت ۳۵۰ هزار نفری دارد و در آینده بیشتر خواهد شد. بخشی از اشتغال مردم در همین واحدهای صنعتی است"
سید عباس موسوی، سفیر ایران در آذربایجان توئیتی را درباره احساس کریدور اکو در حسابش به اشتراک گذاشت:
"بعد از احیای کریدور اکو (پاکستان، ایران، ترکیه) و نیز راه اندازی آزمایشی کریدور جهانی شمال - جنوب (فنلاند، روسیه، ج. آذربایجان، ایران، خلیج فارس و هند) این هفته شاهد فعال شدن کریدور جدید (ایران، ج. آذربایجان، گرجستان، دریای سیاه و اروپا) خواهیم بود."
مصطفی قمری وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی درباره دستورالعمل وام ساخت مسکن در حسابش منتشر کرد:
"بانک مرکزی دستورالعمل وام ۲۵۰ تا ۴۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن را ابلاغ کرد.
پرداخت تسهیلات ساخت مسکن مطابق با پیشرفت پروژه و تدریجی شامل:
۱۰ درصد در مرحله پیکنی و فنداسیون
۴۰ درصد در مرحله اسکلت و سقف
۲۵ درصد در مرحله سفتکاری و ۲۵ درصد در مرحله نازککاری"
انتهای پیام/