مجتبی اسماعیل زاده، کارگردان مستند، در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رسالت مستندسازها در کشور گفت: مستندسازها تشخیص دهنده بیماری های جامعه هستند و خیلی صریح تر درباره موضوعات جامعه صحبت می کنند؛ باید بستری فراهم شود که مستند ساز بدون نگرانی با موانع طراحی شده از سوی سیستم اداری، کار خود را دنبال کند و بتواند با راحتی اثر خود را تولید کند.
اسماعیل زاده با اشاره به رویکرد مسئولین در قبال مستندهای ساخته شده افزود: در تمامی حوزه های مختلف که در کشور وجود دارد تاکنون مستندهای زیادی ساخته شده است و مسئولین باید با استفاده از این مستندها با مشکلات جامعه آشنا شوند.
این مستندساز ادامه داد: اینکه یک مستند ساخته شود و در جشنواره ای حضور پیدا کند و از سازنده آن تقدیر شود، مشکلی حل نمی کند؛ مستند ساز زمانی خود را تاثیرگذار می داند که ببیند مستندی که ساخته است توانسته است دردی از مشکلات مردم و جامعه رفع کند و مستندش به کارایی و کارآمدی برسد.
او در پایان گفت: مسئولین فرهنگی باید کمک کنند فیلم های مستندی که در کشور ساخته می شوند، از بالفعل بودن به صورت بالقوه در بیایند و کارایی خود را در حل مشکلات کشور نشان دهند و مسئولین غیر فرهنگی هم باید با استفاده از این مستندها به راهکارهای مشکلات مربوط دست پیدا کنند.
انتهای پیام/