باشگاه خبرنگاران جوان - مدیر بازرگانی یک شرکت دانش بنیان گفت: شرکت دانش بنیان ما از دانشجویان فارغ التحصیل صنعت هوا فضای دانشگاه شریف تشکیل شده که ۱۰ سال در حوزه پرندههای بدون سرنشین فعالیت دارند. دستگاه پهپاد، ساخت این شرکت عضو ۳ شرکت در دنیا است که نمونه آن را تولید میکنند. این پهپاد، به واسطهای که از روی زمین به آن برق وصل میشود، میتواند در یک شبانه روز یعنی در طی ۲۴ ساعت در آسمان مانده و مداوت پروازی داشته باشد.
او تاکید میکند که پهپاد ساخته شده این شرکت دانش بنیان میتواند در ارتفاع ۶۰۰ متری محموله ۱۵ کیلوگرمی را حمل و جابجا کند. بر اساس سند ساخت پهپادها در کشور، ایران در ساخت پهپاد بسیار موفق بوده و توانسته پهپادهایی را طراحی و تولید کند که نسبت به یکدیگر وجه تمایز زیادی دارد. پهپاد ساخته شده توسط این شرکت دانش بنیان نیز با افزایش کاربرد و کارایی نسبت به نمونه های قبلی، طراحی و تولید شده است.
والی معتقد است که این پهپاد توانایی کمک در عملیات آتش نشانی، دیدهبانی و در حوادثی که نیاز به امداد و نجات است، دارد. این دستگاه برای اولین بار در کشور تولید شده و یکی از پرچم داران این حوزه در دنیا ایران است. قیمت این محصول نسبت به دو نمونه خارجی خود بسیار پایینتر و به صرفهتر است. در گذشته پهپاد هایی که ساخته میشدند تنها در کشاورزی و زارع کاربرد داشتند اما امروزه این دستگاه میتواند در حوادث طبیعی نیز برای کشور کمک کننده باشد.
مدیر بازرگانی این شرکت دانش بنیان میگوید که دو کشوری که به این فناوری دست یافته، دستگاههای تولید شدهشان را به راحتی در اختیار دیگر کشورها مانند ایران قرار نمیدهند. یکی از مشکلات شرکتهای دانش بنیان در حوزه ساخت پهپاد، زمین تست پهپاد است که باید هر هفته تست و آزمایش آن انجام شود.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/