به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه خورش عدس دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
گوشت خورد شده ۳۰۰ گرم، پیاز ۲ عدد متوسط، رب گوجه فرنگی ۲ ق س، عدس ۱ پیمانه، سیب زمینی ۱ عدد بزرگ، آلو بخارا ۷-۱۰ عدد، آبغوره ۱ ق س، آب ۳ پیمانه، زعفران ۱ ق س، نمک، فلفل، زردچوبه، چوب دارچین و روغن به مقدار لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله خورش عدس را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/