به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، پروانه رامین مشاور امور بانوان مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در نشست منطقهای با مشاورین امور بانوان سازمان صمت استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان و گلستان در مشهد گفت: سازمان صنایع کوچک ایران به دنبال شبکه سازی، آموزش و توانمندسازی زنان کارآفرین و بازارسازی برای محصولات آنان در کشور است که در این زمینه برنامه ریزی منسجمی دارد.
او گفت: یکی از نشانههای توسعه یافتگی در جوامع، میزان بهره وری و استفاده از ظرفیت زنان آن جامعه در حوزههای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است.
مشاور امور بانوان مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: هر چقدر کشورها توسعه یافتهتر باشند، شکاف بین توسعه یافتگی مردان و زنان کاهش مییابد لذا بهبود وضعیت بانوان جزو الزامات اصلی بهبود شاخصهای توسعه در هر جامعه است، در این راستا دفتر امور زنان و خانواده سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران سه هدف را در حوزه اقتصاد بانوان کارآفرین و صنعتگر کشور دنبال میکند.
بیشتر بخوانید
رامین گفت: نخستین هدف، شبکه سازی زنان کارآفرین در راستای ایجاد بستری مناسب جهت تعامل اقتصادی بانوان است که در این راستا دفتر امور زنان و خانواده سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اقدام به برگزاری نشستهای منطقهای با رویکردهای آموزش و توانمندسازی بانوان به منظور جلب مشارکت پررنگ زنان در توسعه پایدار کرده است.
مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: دومین هدف این دفتر، ارایه آموزشهای لازم به زنان کارآفرین برای مهارت آموزی و توانمندسازی آنان در قالب برگزاری دورههای آموزشی است.
او گفت: سومین هدف نیز بازارسازی برای محصولات واحدهای تولیدی بانوان کارآفرین در قالب برپایی نمایشگاههای فصلی و دائمی و حضور آنان در نمایشگاههای بین المللی است که در این راستا گامهایی نیز برداشته شود.
مشاور امور بانوان مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: تکمیل زنجیره تامین و تولید در حوزه زنان کارآفرین، انتقال تجربیات زنان کارآفرین موفق، هم افزایی در راستای ارتقای مهارت و دانش فنی و راه اندازی کسب و کارهای کوچک، دریافت پیشنهادات و جمع بندی شاخصهای توسعه کسب و کار زنان از دیگر اهدافی است که در نشستهای منطقهای با بانوان کارآفرین کشور دنبال میشود.
رامین گفت: در نهایت اقتصاد جهانی در حال تجربه اقتصاد دانش بنیان با موج چهارم انقلاب صنعتی است، تحقق این نظام تولیدی چنان دستاوردهای اقتصادی چشمگیری به همراه دارد که مولفههای اصلی آن در صدر اولویتهای برنامه ریزی کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه قرار گرفته است لذا انتظار میرود بانوان کارآفرین نیز به دنبال دانش بنیان شدن محصولات خود باشند.
مشاور امور بانوان مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: زنان کارآفرین در کشور با توجه به شرایط سخت اقتصادی که وجود دارد، با مشکلات عدیدهای مواجه هستند، اما از جان و مال خود گذشته اند تا موتور اقتصاد صنعتی کشور روشن بماند.
او گفت: هم اینک هزار و ۱۷ شهرک صنعتی مصوب در کشور وجود دارد که از این تعداد ۸۳۲ شهرک به بهره برداری رسیده است.
رامین گفت: ۴۴ هزار و ۶۹ هکتار زمین صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی کشور وجود دارد، تاکنون ۹۵ هزار و ۴۱۵ مورد قرارداد منعقد شده با کارآفرینان و صنعتگران در شهرکهای صنعتی ایران ثبت شده که ۹۶۱ هزار و ۷۳۱ مورد اشتغالزایی به همراه داشته است.
او گفت: از مجموع قراردادهای منعقده سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با صنعتگران برای واگذاری زمین به آنان، چهار هزار و ۴۴۰ قرارداد با بانوان کارآفرین بوده و هم اینک یکهزار و ۲۵ زن کارآفرین فعال در شهرکها وجود دارد.
مشاور امور بانوان مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: ۸۹ مجتمع کارگاهی، ۶ شهرک فناور و ۳۸ مرکز خدمات کسب و کار نیز تحت مدیریت سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران فعالیت دارند و تاکنون ۴۱ هزار و ۵۰۳ دوره آموزشی برای صنعتگران برگزار شده که منجر به آموزش یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر شده است.
رامین گفت: تاکنون چهار هزار و ۱۳۵ تور صنعتی توسط این سازمان برگزار شده که ۹۳ هزار نفر در این تورها شرکت کرده اند.
انتهای پیام//ف.ح.