به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، مولوی خلیل رسولیزاده امام جمعه موقت اهلسنت ایرانشهر گفت: در حماسه نهم دی آنچه توانست انقلاب و ایران را حفظ کند وحدت اسلامی بود و اگر مردم با هم وحدت نداشتند فتنه گران به طور یقین به اهداف پلید خود دست پیدا می کردند.
وی گفت: دشمنان نقشههای گوناگونی برای ایجاد اختلاف بین مذاهب مختلف در کشورمان برنامهریزی کردهاند، اما نظام جمهوری اسلامی رهبری دارد که بصیر و آشنا به مسائل روز است و با تیزهوشی همه این توطئهها را نقش برآب میکند.
امام جمعه موقت اهل سنت ایرانشهر گفت: در زندگی اجتماعی، وجود رهبر و پیروی از ایشان لازم است. «عَلی أَمْرٍ جامِعٍ لَمْ یَذْهَبُوا»
وی گفت: ایمان باید همراه با تسلیم و اطاعت از رهبری باشد. «لَمْ یَذْهَبُوا حَتَّی یَسْتَأْذِنُوهُ»
مولوی رسولی زاده گفت: نمایش بصیرت و هوشیاری مردم مؤمن، با بصیرت و غیرتمند ایران در این حماسه باشکوه، چنان تجلی یافت که به فرموده مقام معظّم رهبری «اگر صدها بار هم برای نعمت هوشیاری این ملّت سجده شکر به جای آورده شود، باز هم کم است.»
وی گفت: حماسه ای که محاسبات دشمن را در هم ریخت؛ محاسباتی که با همکاری و برنامه ریزی عده ای اقلیت در داخل از روی بغض و کینه شکل گرفته بود اما در این روز حماسی یک بار دیگر امّت اسلامی با بصیرت عمل کرد و دشمنان نظام مأیوس شدند.
امام جمعه موقت اهل سنت ایرانشهر گفت: یکی از عوامل مهم ایجاد فتنه دنیا طلبی است و یکی از خطرهای بزرگ جامعه دنیاطلبی خواصی هست که وظیفه هدایت و امنیت جامعه را به عهده دارند، یکی دیگر از عوامل ایجاد زمینه های فتنه، نافرمانی و عصیان در مقابل رهبری اسلامی است.
وی گفت: یکی از مهمترین روشهای رویارویی با فتنه، شناخت راه حقیقی توحید و داشتن راهبری امین و الهی است که با تمسّک به سیره و سنّت وی، بتوان مسیر پر آسیب زمانه فتنه را با امنیت گذراند و دیگر، دشمن شناسی است اگر شناسایی دشمن بدرستی صورت گیرد، می توان در رویارویی با فتنه، ویژگیهای مختلف دشمن اصلی، توطئه ها و نقاط ضعف و قوت و مراکز و منابع و امکانات آن را به خوبی شناخت و از تمامی این اطلاعات به درستی استفاده کرد.
مولوی رسولی زاده گفت: داشتن بصیرت فکری و عملی سبب تحقق فعلی در اعمال و رفتار انسان می شود. «بصیرت در عرف سیاسی یعنی فرد، قدرت تشخیص مسائل پیچیدة سیاسی و اجتماعی و قدرت درک فهم درست آن را برای دستیابی به راه صحیح منطبق با عقل و شرع داشته باشد. صاحب بصیرت کسی است که بتواند هنگام فتنه و بحران، حق را از باطل تشخیص دهد و موضع مناسب اتخاذ کند و بتواند در فضای غبارآلود و در تاریکی ها، شاخص ها را بشناسد و راه حل مناسب را پیدا کند و به کج راهه نرود.»
وی گفت: فتنه ها عرصه مشکل برای انسان است؛ پس نباید در برابر مشکلات و سختی های اجتماعی و سیاسی برآمده از آن کمر خم کرد و در زمان فتنه باید با تکیه بر وعدة الهی، صبر و استقامت ورزید. پایداری و استقامت در میانه فتنه، چیزی جز عمل به تکلیف و نهراسیدن از توفان ها و تسلیم نشدن نیست. از این رو «اولین چیزی که حضرت موسی(ع) از خداوند درخواست می کند شرح صدر است. شرح صدر به معنای گشادگی سینه، کنایه از این است که انسان در برابر سختی ها و مشکلات از حوصله و تحمل قوی برخوردار باشد تا بتواند بر عجله و شتاب زدگی غلبه کند و در برخورد با مسائل و مشکلات پیش رو، عاقلانه و مدبرانه عمل کند.
وی گفت: راه دیگر مقابله با فتنه، شکستن وحدت فتنه گران است که شکست این وحدت می تواند یکی از راهکارهای مؤثر رویارویی با هر نوع فتنه باشد.
انتهای پیام/ع