به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی اکبر قارزی رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: سطح زیر کشت چغندر قند در این شهرستان از چهار هزار و ۵۳۰ هکتار در سال گذشته به پنج هزار و ۲۰۰ هکتار در سال جاری افزایش یافته بود.
وی ادامه داد: شهرستان جوین، مستعد کشت چغندرقند، به عنوان یکی از مهمترین محصولات راهبردی است، که توسعه سطح زیر کشت آن علاوه بر اشتغالزایی به خودکفایی در تولید شکر و جلوگیری از خروج ارز کمک میکند.
رییس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: با توجه به میانگین برداشت حدود ۵۰ تن چغندر در هر هکتار، طی سال زراعی جاری ۲۶۰ هزار تن محصول چغندر در جوین تولید شد.
مدیر کشاورزی شرکت کشت و صنعت جوین به عنوان تولیدکننده عمده چغندر در منطقه نیز به خبرنگار ایرنا گفت: این محصول امسال از کشتزارهای چهار شهرستان خوشاب، جغتای، جوین و شاهرود برداشت و به کارخانه قند جوین تحویل داده شده است.
مهدی طلوعینسب، عیار پایه چغندر قند را ۱۶ درصد ذکر و بیان کرد: عیار این محصول به هر میزان از عدد پایه کمتر باشد از قیمت چغند تحویلی نیز کاسته میشود.
وی افزود: میانگین عیار محصول چغندر تحویلی به کارخانه قند جوین تاکنون بالاتر از ۱۷ درصد بوده است.
مدیر کشاورزی شرکت کشت و صنعت جوین ادامه داد: برداشت چغندرقند از اواخر مهرماه آغاز شده بود که تا اوایل دیماه ۲۴۴ هزار تن محصول چغندر از سوی کشاورزان به کارخانه قند جوین تحویل شده است.
انتهای پیام // م.ج