رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: با پایان زمان تحویل چغندر، کشاورزان این منطقه ۲۴۴ هزار تن محصول خود را تحویل کارخانه قند این شهرستان دادند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی اکبر قارزی رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: سطح زیر کشت چغندر قند در این شهرستان از چهار هزار و ۵۳۰ هکتار در سال گذشته به پنج هزار و ۲۰۰ هکتار در سال جاری افزایش یافته بود.

وی ادامه داد: شهرستان جوین، مستعد کشت چغندرقند، به عنوان یکی از مهمترین محصولات راهبردی است، که توسعه سطح زیر کشت آن علاوه بر اشتغالزایی به خودکفایی در تولید شکر و جلوگیری از خروج ارز کمک می‌کند.

رییس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: با توجه به میانگین برداشت حدود ۵۰ تن چغندر در هر هکتار، طی سال زراعی جاری ۲۶۰ هزار تن محصول چغندر در جوین تولید شد.

مدیر کشاورزی شرکت کشت و صنعت جوین به عنوان تولیدکننده عمده چغندر در منطقه نیز به خبرنگار ایرنا گفت: این محصول امسال از کشتزار‌های چهار شهرستان خوشاب، جغتای، جوین و شاهرود برداشت و به کارخانه قند جوین تحویل داده شده است.

مهدی طلوعی‌نسب، عیار پایه چغندر قند را ۱۶ درصد ذکر و بیان کرد: عیار این محصول به هر میزان از عدد پایه کمتر باشد از قیمت چغند تحویلی نیز کاسته می‌شود.

وی افزود: میانگین عیار محصول چغندر تحویلی به کارخانه قند جوین تاکنون بالاتر از ۱۷ درصد بوده است.

مدیر کشاورزی شرکت کشت و صنعت جوین ادامه داد: برداشت چغندرقند از اواخر مهرماه آغاز شده بود که تا اوایل دیماه ۲۴۴ هزار تن محصول چغندر از سوی کشاورزان به کارخانه قند جوین تحویل شده است.

 

انتهای پیام // م.ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.