به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مسیحی، معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور تصریح کرد: قانون مالیات بر ارزش افزوده با راه اندازی سامانه مودیان شفاف می شود و مشکلاتی که اکنون در این خصوص برای تولیدکنندگان وجود دارد رفع خواهد شد. با سامانه مودیان تسهیل در امور و شفافیت در مالیات بر ارزش افزوده ایجاد میشود.
مسیحی افزود: قانون مالیات بر ارزش افزوده در بیش از ۱۶۰ کشور اجرایی شده است و اصلاحات جدید این قانون بار مالی کمتری به فعالان اقتصادی به خصوص تولید کنندگان دارد.
او ادامه داد: ممکن است در برخی جاهای این قانون نقاط کوری وجود داشته باشد و مالیات بر ارزش افزوده اصابت بر تولیدکننده کند. این مالیات در سال های اول اجرا مشکلاتی دارد اما ادعا را که اجرای این قانون به ضرر تولیدکننده است، رد می کنم
اینمقام مسئول بیان کرد: قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوبه سال ۱۳۸۷ ابتدا ۵ سال به صورت آزمایشی تصویب و اجرا شد و سالهای بعد در غالب بودجه سنواتی تمدید میشد.
او افزود: لایحه اصلاح آن سال ۱۳۹۵ تقدیم مجلس شد و به دلایلی زمان برد و نهایت در نیمه اول امسال تصویب و به دولت ابلاغ شد و از ۱۳ دی ماه در کشور اجرایی میشود.
مسیحی بیان کرد: از جمله تغییرات عمده این طرح بازنگری اساسی در معافیتهای مالیاتی، بازنگری در دادرسی مالیاتی، متناسب سازی جرائم مالیاتی، تغییر در نحوه توزیع درآمدهای مالیاتی و سامانه محور شدن این مالیات است.
معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده، مالیات و عوارض ماشین آلات و تجهیزات خطوط تولیدی قابل کسر و استرداد است.
او درباره موارد معافیت در قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده، اظهار کرد: کلیه محصولات کشاورزی فرآوری نشده، سبد مصرفی خانوار شامل روغن، پنیر، شیر و مانند آن، در بخش خدمات، خدمات آموزشی، ورزشی، درمانی و دارو، عمده موضوعاتی است که از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده در قانون جدید معاف شده اند.
معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور درباره نحوه دریافت مالیات طلا گفت: مالیات بر ارزش افزوده طلا و پلاتین در قانون جدید صرفا از اجرت ، مزد ساخت و سود اخذ خواهد شد و اصل طلا و جواهر مشمول این قانون نیست.
انتهای پیام/