آرتا اسدی تحلیلگر بازار سرمایه در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص وضعیت صنعت زراعت گفت: در هفته گذشته صنعت زراعت جزو معدود صنایعی بود که حدود ۲ هزار میلیارد تومان پول حقیقی را به خود جذب کرد.
بیشتر بخوانید
اسدی در مورد وضعیت تکنیکالی این صنعت گفت: شاخص صنعت زراعت در تاریخ ۵ مرداد ۹۹ به بالاترین حد خود در محدوده ۳۳۹ هزار و ۱۴۲ واحد رسید و پس از آن وارد کانال نزولی شد. در حال حاضر شاخص این صنعت در ناحیه ۲۲۵ هزار واحدی قرار داشته و با بالاترین حد خود، ۳۴ درصد فاصله دارد.
او گفت: شاخص زراعت تا تاریخ ۲۱ شهریور در محدوده ۲۷۴ هزار واحد قرار داشت ولی از آن تاریخ تا ۱ دی در یک کانال نزولی جدی قرار گرفت و بالاخره در تاریخ ۱ دی توانست با حجم ضعیفی، سقف کانال نزولی میان مدت خود را بشکند ولی نتوانست این روند را ادامه دهد و مجددا به کانال نزولی بازگشت.
تحلیلگر تکنیکال بازار سرمایه با اشاره به حمایت و مقاومتهای شاخص زراعت گفت: صنعت زراعت یک حمایت تقریبا با قدرت متوسط در تراز ۲۰۶ هزار واحدی و دو مقاومت قوی نیز به ترتیب در ناحیه ۲۸۰ و ۳۴۰ هزار واحدی دارد که مشخصا باید از این دو مقاومت بگذرد تا به بالاترین حد خود در قله و یا اصطلاحا سقف خود برسد.
اسدی در خصوص وضعیت اندیکاتور استوکاستیک شاخص صنعت زراعت گفت: اندیکاتور استوکاستیک روشی برای سنجش شدت قدرت روند است. همچنین این اندیکاتور نشان دهنده این است که این شاخص در بازه کوتاه مدت رشد بسیاری داشته و روند صعودی ادامه پیدا نمیکند و شاخص در ناحیه اشباع خرید قرار دارد.
او گفت: اندیکاتور RSI که قدرت روند و شدت پرتاب روند را نشان میدهد. هم اکنون در ناحیه متوسط قرار دارد و این شاخص که به مقدار ۶۰ واحد رسیده بود، مجددا به مقدار ۵۰ واحد بازگشته است؛ که این نیز نشان دهنده این است که تقریبا روند در وضعیت متوسط قرار دارد و در حال حاضر توانایی رشد خوبی را ندارد.
تحلیلگر بازار سرمایه با اشاره به اخبار تاثیرگذار بر صنعت زراعت گفت: یکی از اخبار موثر بر صنعت زراعت تغییر وضعیت آب و هوایی کشور است که متاسفانه در چند سال گذشته با کمبود آب و خشکسالی مواجه بودیم و حل این مسئله میتواند تاثیر بسیاری بر روند این شاخص بگذارد. همچنین اخباری از جمله تصمیم گیری دولت مبنی بر بازار محصولات کشاروزی برای آخر سال و عید نوروز نیز میتواند بر روند این شاخص موثر باشد.
انتهای پیام/