به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مجید جعفری نژاد معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تا کنون تنها ۱۰.۶۶ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال زیر مجموعه این دانشگاه سه دز واکسن کرونا را دریافت کرده اند در حالی که دز سوم در تمام مراکز بهداشتی، تجمیعی و سیار واکسیناسیون تزریق میشود.
او گفت: با توجه به این که واکسیناسیون یکی از مهمترین راههای پیشگیری از بیماری و بدحالی بعد از ابتلاست از عموم مردم درخواست میکنیم در صورت فرا رسیدن موعد مقرر برای دریافت واکسن نوبت دوم و سوم خود اقدام کنند.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تا کنون ۹۳.۲۲ درصد از گروههای سنی بالای ۱۸ سال در مناطق زیر پوشش این دانشگاه، دز نخست واکسن کرونا و ۷۸.۶۵ درصد از این گروه سنی دز دوم واکسن را دریافت کردهاند.
جعفری نژاد گفت: در افراد بالای ۱۲ سال نیز تاکنون ۹۲.۸۳ درصد دز نخست واکسن و ۷۷.۷۵ درصد نیز دز دوم واکسن را دریافت کردهاند.
او گفت: انجام واکسیناسیون کامل، رعایت دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به امیکرون دارد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کلانشهر مشهد و ۱۵ شهرستان دیگر خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد.
ارائه خدمات بهداشتی و درمان به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.
در حال حاضر حدود ۴۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری هستند.
از بین ۳۳ شهرستان خراسان رضوی فقط گناباد از نظر کرونا در وضعیت زرد و بقیه در وضعیت آبی قرار دارند.
انتهای پیام//م.م