به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، موسوی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان در مراسم افتتاح خانه هلال شهرک صنعتی روی گفت: با راه اندازی خانه هلال در شرکت خدماتی، صنعتی و تخصصی شهرک روی زنجان تعداد خانههای هلال فعال در مناطق شهری و روستایی استان زنجان به ۲۱۲ باب افزایش یافت.
او توانمندسازی جامعه و گسترش آموزشهای امدادی، ایجاد فرهنگ داوطلب محوری، آشنایی با خدمات در مواقع بحرانی، نحوه جمع آوری کمکهای نقدی و غیرنقدی در شرایط بحرانی و امدادرسانی را از مهمترین برنامههای آموزشی در خانههای هلال برشمرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: افزایش تاب آوری جوامع شهری، روستایی و محلات، استفاده از ظرفیت محلات و روستاها برای تسریع در پاسخگویی به حوادث و سوانح و بالابردن توان خودامدادی مردم در مقابله با حوادث، ساماندهی، جذب و مدیریت نیروهای داوطلب در حوادث و سوانح از دیگر اهداف راه اندازی خانههای هلال محسوب میشود.
موسوی گفت: به منظور تربیت تیمهای امدادی جامعه محور و داوطلب در جوامع محلی با رویکرد تربیت نیروهای پاسخگوی اولیه در ساعات آغازین حوادث، مکان یابی و جانمایی فضاهای مناسب برای اسکان اضطراری آسیب دیدگان در حوادث و سوانح و بهره گیری از ظرفیت خانههای هلال برای مدیریت و هدایت کمکهای مردمی در حوادث و سوانح راه اندازی خانههای هلال در استان زنجان را انجام میدهیم.
او می گوید: راه اندازی خانههای هلال در راستای تحقق برنامههای پنج ساله جمعیت هلال احمر و ارتقای شاخص مشارکتهای مردمی و تأمین منابع داوطلبی با ایجاد خانههای هلال در مناطق شهری و روستایی انجام میشود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: در حال حاضر بیش از ۳ هزار و ۱۰۰ عضو فعال در گروههای سنی کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در خانههای هلال استان داریم.
۸ هزار کارگر را تحت پوشش آموزشهای هلال احمر قرار میدهیم
مدیر شرکت خدماتی، صنعتی و تخصصی شهرک روی زنجان نیز در این مراسم گفت: این شرکت ۸۰ واحد صنعتی و کارگاهی را پوشش میدهد.
به گفته باقر پسند، با راه اندازی خانه هلال میتوانیم برای ۸ هزار کارگر فعال در این مجموعه آموزشهای امدادی را با کمک هلال احمر زنجان ارائه دهیم.
او گفت: علاوه بر این تعداد کارگر، اعضای خانوادههای آنها نیز میتوانند از آموزشهای هلال احمر بهرهمند شوند.
انتهای پیام/م