حسینی منش گفت: نانوایانی که نان سالم بر اساس استاندارد‌های بهداشتی پخت کنند، تشویق می‌شوند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، سید علی حسینی منش معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری یزد در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی با محوریت سلامت نان، گفت: در این نشست راهکار‌های آموزشی و اطلاع رسانی ارائه شد که طبق مصوبه، اتحادیه نانوایان جلسه‌ای برای افزایش آگاهی نانوایان به منظور استفاده از نمک مجاز در نان برگزار می‌کند.

او گفت: کیفیت آرد و گندم موجود در شهر یزد، مطلوب اعلام شده و عمده مشکل هم، نانوایی‌های تنوری و تافتون است که جلسات آموزشی و بازرسی‌های لازم صورت می‌گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری یزد گفت: نانوایانی که بر اساس استاندارد‌های بهداشتی نان پخت کنند، تشویق می‌شوند.

حسینی گفت: افزایش آگاهی و در نتیجه افزایش مطالبه نان سالم در جامعه، ارتقا کیفیت گندم خریداری شده و ذخیره مناسب، پخت نان سالم و استفاده از بهبود دهنده‌ها به جای نمک و نظارت مناسب و دائمی از این مصوبات است.

او گفت: سند بهبود کیفیت نان هم به همت اداره غله و خدمات بازرگانی تدوین شده که بر این اساس مراحل تحویل گندم برای تهیه آرد و تحویل نان به مردم طبق استاندارد‌های لازم صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: نانوایی ها ، آرد گندم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.