ساوری گفت: تشکیل بانک اطلاعات رانندگان پرخطر در قالب سامانه هوشمند و ارسال پیامک‌های هشدار از اقدمات مؤثر در کاهش این قبیل جرایم است.

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا ساوری گفت: ضعف در مهارت‌های رانندگی، نقص خودرو، ضعف‌های مرتبط با ایمنی خودرو، اختلالات روحی و روانی راننده، رانندگی در شرایط و حالت غیرعادی، وجود مقاطع پر تصادف و دارای خطر جاده‌ای، ضعف فرهنگ عمومی در رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، ضعف در بازدارندگی مجازات‌های رانندگان پرخطر، عدم کفایت مکانیزم‌های کنترل و نظارت هوشمند، ضعف در نصب علائم و تابلو‌های هشدار دهنده، ترویج انواع روش‌های رانندگی پرخطر، هیجان طلبی و ماجراجویی در فضای مجازی. از جمله مهمترین علل وضعی مرتبط با تصادفات رانندگی است.

به گفته ساوری ارتقای نظارت بر عملکرد آموزشگاه‌های رانندگی و به‌روزرسانی آیین‌نامه‌ها و شیوه‌نامه‌های آموزشی متناسب با شرایط و اخذ گواهینامه‌های رانندگی یا تمدید گواهینامه‌ها و اعمال محدودیت‌های رانندگی در محور‌های مواصلاتی بین شهری برای کسانی که مدت زمان کوتاهی از صدور گواهینامه آن‌ها می‌گذرد یکی از راهکار‌های پیشنهادی کاهش تصادفات است.

پلیس راهنمایی و رانندگی ضرورت دارد از تردد خودرو‌هایی بدون برگه معاینه فنی در محور‌های مواصلاتی و برون‌شهری جلوگیری و نسبت به توقف این قبیل خودرو‌ها اقدام کند.

علل و راهکار‌های مذکور در جلسه کمیته فوق الذکر به تصویب نمایندگان اعضا دستگاه‌های مرتبط رسید و به زودی به مرحله اجرا در خواهد آمد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار