باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- خدارحمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در امر پژوهش اقدامات بسیارخوبی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام شده است و تلاش بی وقفه همکاران معاونت تحقیقات دانشگاه، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این زمینه بسیار قابل تقدیر است.
کسب رتبه اول از نظر فعالیتهای پژوهشی در بین دانشگاههای علوم پزشکی تیپ دو کشور در جشنواره رازی در دو سال گذشته و کسب رتبه هفتم در بین ۵۷ دانشگاه علوم پزشکی کشور، از جمله دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.
افزایش تعداد مقالات بین المللی از ۱۱۱ مقاله در سال ۲۰۱۷ به ۴۴۴مقاله در سال ۲۰۲۰ افزایش تعداد مقالات از ۷۰۵ در سال ۲۰۱۷ به ۱۳۴۰ در سال ۲۰۲۰، افزایش شاخص تعداد مقاله به عضو هیات علمی از ۱/۲۱ در سال ۲۰۱۷به ۲/۵۸در سال ۲۰۲۰ از دیگر دستاوردهای دانشگاه در سالهای اخیر است.
کسب رتبه ششم کشوری در تعداد مقالات منتشر شده با همکاری بین المللی در سال ۲۰۲۰، ارتقا شاخص اچ دانشگاه از ۴۶ در سال ۲۰۱۷ به ۸۸ در سال ۲۰۲۱ از دیگر موفقیتهای دانشگاه در حوزه پژوهشی است.
از ساخت بیوبانک دانشگاه باهفت فریزر منفی ۸۰ درجه و ظرفیتی معادل ۴۰ دستگاه در مساحتی ۱۵۰ متر مربعی که این بانک زیستی ظرفیت نگهداری حدود ۱۰۰ هزار نمونه بیولوژیکی را برای سالیان متمادی دارد که ذخیره بیولوژیک قابل توجهی را در راستای مطالعات زیستی در سالهای آینده فراهم میکند و اجرای پروژه ساخت آزمایشگاه جامع تحقیقات در فضایی به مساحت ۷۰۰ متر مربع میتوان به عنوان دیگر دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حوزه پژوهش و فناوری نام برد.
تصویب ۱۳۰ طرح پژوهشی توسط دانشجویان در سال ۱۴۰۰، چهار نفر دانشجوی پژوهشگر نمونه کشوری معرفی شده برای استعدادهای درخشان، راه اندازی کمیته فناوری دانشجویی در سطح کشور برای اولین بار به مدت ۲ هفته در تابستان ۱۴۰۰ از موفقیتهایی است که در حوزه پژوهش دانشجویی دانشگاه در امسال کسب کرده ایم.
تخصیص سهمیه پروپوزالهای تحقیقاتی همراه با هر فراخوان به دانشجویان برای بالابردن کیفیت طرحها و فعالیتهای پژوهشی دانشجویی، تصویب منتورشیب فناوری جهت تسهیل تصویب طرحهای فناوری دانشجویان خارج از فراخوانهای فناوری و ایجاد فرهنگ فناوری، اختراع و کارآفرینی در بین دانشجویان از جمله اقدامات انجام شده در راستای ارتقا و پیشرفت در زمینه پژوهش و فناوری دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فراهم شده است.
در امسال بیش از ۱۰۰ کارگاه پژوهشی و فناوری با ایجاد زیرساخت مناسب مجازی در سامانههای موجود دانشگاه برگزار شده است .
انتهای پیام/د