باشگاه خبرنگاران جوان ایلام - علیرضا رئیسی در بازدید سرزده از نانواییهای شهرستان از طرح تشدید بازرسی و نظارت بر واحدهای نانوایی سطح این شهرستان خبر داد و گفت: کیفیت پخت نان در این منطقه مطلوب نیست و با نانواییهای متخلف بدون اغماض برخورد میشود.
او گفت: نظارت بر کیفیت پخت نان و زمان پخت با هدف کیفیت سنجی و رعایت حقوق مشتریان به صورت ویژه در دستور کار بازرسان است.
سرپرست فرمانداری سیروان گفت: برای حمایت از حقوق مصرف کنندگان، طرح ویژه کیفیت سنجی، رعایت ساعات کار و تکریم مشتریان توسط نانواییها اجرا میشود.
رئیسی با اشاره به اینکه توزیع عادلانه سهمیه آرد بر مبنای سطح رضایت مندی مشتریان، ارتقای کیفیت و میزان واقعی تولید و عرضه نان خواهد بود،گفت: با توجه به سرانه بالای مصرف نان در این شهرستان و به عنوان یکی از اقلام پر مصرف در سبد مصرفی خانوادهها، بدون اغماض با متخلفان برخورد قانونی صورت میگیرد.
او با بیان اینکه نانواییهایی که نان با کیفیت تولید کنند، ضمن تامین آرد مورد نیاز آنها، برای پخت نان باکیفیت نیز تشویق میشوند، گفت: اگر نانوایی در پخت نان تخلف داشته باشد، ضمن معرفی به تعزیرات حکومتی و دستگاههای ذیربط، سهمیه آرد آن نیز قطع خواهد شد.
رئیسی، سلامت مردم را مهمترین اولویت کارگروه آرد و نان برشمرد و بر تشدید نظارتها توسط گشتهای مشترک و نظارت مستمر بر واحدهای نانوایی با هدف افزایش کیفیت و کمیت نان و رعایت بهداشت فردی و محیطی در خبازیها تاکید کرد.
او گفت: باید نان با کیفیت تحویل مردم داده شود و با افرادی که سهل انگاری و یا کم فروشی یا گران فروشی کنند برخورد شود.
او با اشاره به اینکه اگر چنانچه به مسائل بهداشتی و افزودنیهای مجاز توجه شود، بدون شک کیفیت نان بهتر خواهد شد و شاهد رضایت خاطر مردم خواهیم بود، افزود:برگزاری کلاسهای آموزش با کمک فنی و حرفهای برای افزایش مهارت بیشتر متصدیان نانوایی در سطح شهرستان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/ ن