۱۰ اکیپ سیار دامپزشکی قزوین در سه شیفت تمامی مراکز تولید، نگهداری وعرضه فرآورده‌های خام دامی استان را پایش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان  قزوین - وحید حمیدی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: با توجه به دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی کشور و مصوبات استانی قرار گاه امنیت غذایی استان ، نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی افزایش یافته است که بر همین اساس ۱۰ اکیپ سیار  به صورت شبانه روزی به کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی، واحد‌های بسته بندی گوشت قرمز و مرغ و همچنین مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی مراجعه و نحوه رعایت ضوابط بهداشتی را کنترل می‌کنند.

 از زمان آغاز اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بیش از ۱۶۵ کیلو فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف کشف و ضبط شده و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.

حمیدی با اعلام سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ از  مردم خواست تا تخلفات بهداشتی مرتبط با فرآورده‌های خام دامی را با اداره کل دامپزشکی استان در میان بگذارند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.