باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت فیله مرغ نودلی دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:
فیله مرغ 4 عدد، آرد گندم نصف پیمانه، نودل 1 بسته، روغن سرخ کردنی به میزان لازم، پیاز خلالی 1 عدد، روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری، فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری، پودر سیر 1 قاشق چای خوری، زعفران به میزان لازم، نمک 2 قاشق چای خوری، پول بیبر 1 قاشق چای خوری، پودر پیاز 1 قاشق چای خوری، آب به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت فیله مرغ نودلی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/