باشگاه خبرنگاران جوان - حجت الاسلام سید محمدحسن ابوترابی فرد در خطبههای نماز جمعه این هفته پایتخت گفت که جمهوری اسلامی ایران امروز در چارچوب منافع ملی خودش نقشه راه همکاریش را با دیگران تعریف میکند.
جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر بر گسترش روابط با کشورهای آسیایی و ارتباط با دو کشور چین و روسیه تأکید داشته که با موافقان و مخالفانی در کیفیت این روابط همراه بوده است.
نیروهای دریایی چین و روسیه و همچنین نیروهای دریایی ارتش و سپاه از امروز در منطقه شمالی اقیانوس هند رزمایش مرکب امنیت دریایی ۲۰۲۲ را با شعار «با هم برای صلح و امنیت» آغاز کردهاند. سخنگوی این رزمایش گفته پیام برگزاری رزمایش، رسیدن هر سه کشور به سطح معنادار و قابل توجهی از روابط نظامی است و جمهوری اسلامی ایران به سطحی از قدرت در عرصه دریا رسیده که میتواند محوریت و فرماندهی رزمایشها را در کنار قدرتهای بزرگ دریایی عهدهدار شود.
امیر دریادار دوم مصطفی تاجالدینی اضافه کرده ایران با رزمایش مرکب امنیت دریایی نشان داده با ایجاد اتحادهای راهبردی متکی بر منافع و احترام متقابل، در منطقه و جهان هیچگاه منزوی نبوده و نخواهد ماند.
پیش از این رزمایش، در روزهای گذشته ایران آغاز موافقتنامه ۲۵ ساله دو جانبه خود را با کشور چین اعلام کرد. رئیس جمهور ایران هم که به روسیه سفر کرده و به تازگی بازگشته، درباره مسائل دو جانبه و بین المللی با رئیس جمهور و مسئولان روسی و ایرانیان مقیم این کشور گفتوگوهایی داشته است.
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی پس از بازگشت به تهران ابراز امیدواری کرده یکی از نتایج رایزنیهایش با پوتین رئیس جمهور روسیه، کمک به ارتقاء روابط و سطح امنیت منطقه و رفع بحرانهای منطقهای و جهانی باشد.
امام جمعه موقت تهران در نماز جمعه امروز تهران گفت که هزاره سوم میلادی از نگاه سیاست مداران و نظریه پردازان عرصههای مختلف، هزاره آسیاست.
آقای ابوترابی ادامه داده جریان سرمایه به سمت قاره آسیا حرکت میکند و نقش جمعیت در تحولات سیاسی و اجتماعی چند دهه پیش رو، تعیین کننده است.
انتهای پیام/