باشگاه خبرنگاران جوان - پلو تر کاری از غذاهای مورد علاقه افغانستان است که نام دیگر این غذا پلو سبزیجات است.
تقریباً تمام موادی که در این غذا به کار میرود، از انواع سبزیحات است. با این حال میتوانید طبق سلیقه خودتان از مرغ هم استفاده کنید.
مواد لازم:
برنج: ٣پيمانه
پياز بزرگ: ١عدد
هويج: ١عدد
گوجه فرنگی: ١عدد
نخود فرنگی: ١/٢پيمانه
ذرت: ١/٢پيمانه
نخود آبگوشتی پخته شده: ١پيمانه
زيره: ١ق غ
نمك، زردچوبه و زعفران: مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را با روغن تفت دهید و وقتی سبک شد، نصف مقدار زیره و زردچوبه به آن اضافه کنید و مقداری تفت بدید.
گوجه خرد شده، هویج، نخود سبز، نخود آبگوشتی، ذرت و نمک رو به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
برنج را آبکش کنید و از مواد، لابهلای برنج بریزید. در نهایت مقداری زعفران و زیره روی برنج بریزید و دم کنید و یا در فر با درجه حرارت ۱۸۰ سلسیوس قرار دهید.
پس از ۲۰ دقیقه پلوی شما آماده است.
انتهای پیام/ ه