باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - مرتضی کوچکی گفت: هماینک تنها یک درصد کل موقوفات سیستان و بلوچستان را نیتهای قرآنی تشکیل میدهد و این مساله با توجه به گستره پهناور استان برای توسعه فرهنگ قرآنی بسیار ناچیز است.
او گفت: زمین و واحدهای مسکونی برای ساخت دارالقرآن و اجرای برنامههای قرآنی امسال در سیستان و بلوچستان در راستای فعالیتهای قرآنی به ثبت رسیده که با سیاست سازمان اوقاف و امورخیریه برای اجرای نیت و خدمترسانی به جامعه با انعقاد تفاهمنامه همکاری به موسسات قرآنی حائز شرایط واگذار خواهد شد.
به گفته رییس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه سیستان و بلوچستان از آنجایی که نشر قرآن و معارف کلام وحی در جامعه دارای اهمیت زیادی است ضروریست واقفان استان به این بخش توجه ویژهای داشته باشند.
سیستان و بلوچستان به گواه بسیاری از کارشناسان مسائل دینی و اجتماعی یکی از استانهای برتر کشور در زمینه فعالیتهای قرآنی به حساب میآید به طوریکه علاقهمندی به علوم دینی، عشق به اسلام و قرآن و پیامبر (ص) و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در جای جای این استان موج میزند و مردم مومن، خداجو و عاشق و دلباخته آن از هر فرصتی برای فراگیری مسائل دینی به ویژه حفظ قرآن کریم بهره میبرند.
تربیت افزونبر ۵۰ هزار نفر حافظ قرآن، برگزاری دورهها و کلاسهای متعدد و محافل قرآنی و وجود صدها مسجد و حسینیه و تکیه، سیستان و بلوچستان را به استان حافظان قرآن تبدیل کرده است.
انتهای پیام/ع