حجت الاسلام وحدانی نیا گفت: یکی از معضلات حال حاضر در عرصه وقوع جرم، حمل مواد مخدر است که کودکان و نوجوانان را نیز درگیر کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بیرجند - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی گفت: در استان اطفال و نوجوانانی را داریم که مرتکب جرایمی مانند حمل مواد مخدر می‌شوند.

او گفت: طبق قانون حمل مواد مخدر جرم است و اطفال و نوجوانان نیز از این قضیه مستثنی نیستند، اما در صدور قرار و حکم برای آن‌ها مواردی در نظر گرفته می‌شود.

حجت الاسلام وحدانی نیا گفت: می‌بایست برای این افراد و حتی سایر مجرمان در سایر رده‌های سنی یک پرونده شخصیت تشکیل شود که در این پرونده، نظر مشاوران در خصوص وضعیت روحی و روانی خود طفل و وضع معیشتی خانواده اش وارد می‌شود.


بیشتر بخوانید


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی گفت: نظر مشاور در رأی قاضی موثر است؛ مجازات معمول برای این افراد ورود آن‌ها به کانون‌های اصلاح و تربیت است.

چند ماه پیش بود که کانون اصلاح و تربیت در بیرجند، خالی از اطفال و نوجوانان بزه کار شد، اما با وجود مجرمین جدید، تعدادی کودک و نوجوان در آن نگهداری می‌شوند.

از تکالیف دستگاه های اجرایی تا ممنوعیت فروش دخانیات

تدوین قانون حمایت از اطفال و نوجوانان پارسال انجام شد و امسال به مرحله اجرا در آمد.

او گفت: طبق ماده ۶ این قانون، برخی از دستگاه‌ها مثل بهزیستی، آموزش و پرورش، دادگستری، نیروی انتظامی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی تکالیفی در باب حمایت از کودکان و نوجوانان دارند.

حجت الاسلام وحدانی نیا گفت: طبق این تکالیف می‌بایست برای دو نوع از اطفال و نوجوانان اقداماتی مانند امور حمایتی صورت گیرد که کودکان بزه دیده و در معرض خطر را در بر می‌گیرد.

همچنین طبق این قانون، فروش دخانیات به اطفال و نوجوانان ممنوع است.

گروه هدف این قانون، اطفال و نوجوانان تا سن ۱۸ سالگی هستند.

انتهای پیام/ ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.