دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی سهند موفق به کسب عنوان «دانشجوی ممتاز دانشگاه هنگ کنگ» شده و جایزه اسکالرشیپ شایستگی رئیس دپارتمان این دانشگاه را نیز دریافت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان تبریز - سارا خادمی دانشجوی دکتری رشته‌ی مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی سهند بوده که عنوان پروژه‌ی دکتری وی «ساخت الکترود‌های گرافنی برای تحریک سلول‌های عصبی شبکیه چشم یا Retina Implant» است.

 به‌واسطه اقداماتی که در زمینه‌ی ساخت الکترود گرافنی انجام داده و همکاری‌های متعددی که در پروژه‌های تحقیق و توسعه در کشور چین داشت از جمله همکاری در طراحی و ساخت الکترود پالتینی و مسئولیت طراحی، ساخت و بهینه سازی الکترود برای تحریک سلول‌های عصبی رتینا در دانشگاه هنگ کنگ، موفق به دریافت جایزه رئیس دپارتمان تحت عنوان «جایزه و اسکالرشیپ شایستگی رئیس دپارتمان» شد که هر ساله فقط به تعداد معدودی از دانشجویان تعلق می‌گیرد.

همچنین موفق به کسب عنوان «دانشجوی برجسته و ممتاز» در این دانشگاه شد که این جایزه نیز هر ساله فقط به یک دانشجو در هر دانشکده تعلق می‌گیرد.

گفتنی است؛ این پروژه در خصوص ساخت الکترود‌های عصبی برای ثبت و تحریک سلول‌های عصبی چشم جهت کاربرد در پروتز‌های بینایی مصنوعی است؛ با توجه به اینکه سلول‌های عصبی چشمی عمدتا در بخش رتینا یا همان شبکیه چشم قرار دارد اساسا این نوع الکترود‌ها به ایمپلنت‌های شبکیه یا رتینا معروف هستند.

تکنولوژی بکار رفته در ساخت ایمپلنت رتینا قابل استفاده در توسعه‌ی الکترود‌های مغزی درون قشری و برون قشری (ECOG) جهت تشخیص و درمان نارسایی‌های عصبی از قبیل صرع، پارکینسون، آلزایمر و نارسایی‌های حرکتی بوده و یکی از جنبه‌های مهم و فناورانه در ساخت الکترود رتینا، استفاده از ماده الکترودی گرافن به‌جای فلزات مرسوم مثل تیتانیم و پلاتین است.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: دانشجو ، فناورانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار