باشگاه خبرنگاران جوان - هادی مدقق گفت: از سال گذشته برنامههای نصب کنتور هوشمند را آغاز کردهایم که هدف آن بیشتر مصرف کنندگان بزرگ بوده است. در کنار برنامههای توسعهای، نصب کنتور هوشمند به کنترل مصرف کمک میکند.
او میگوید: بیش از ۳۷ میلیون مشترک داریم که یک میلیون مشترک بزرگ کنتور هوشمند گرفتهاند. افراد علاقهمند میتوانند درخواست خرید خود را اعلام کنند و شرکت توزیع آن را نصب خواهد کرد. این کار از مشترکان پر مصرف که حدود ۴.۵ میلیون هستند، شروع شده است.
مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوریهای نوین توانیر گفت: در توسعه کنتور هوشمند اقداماتی انجام دادیم تا کنتورهای مورد نیاز را ظرف ۳ سال تولید و نصب کنیم.
نسل اول کنتورها الکترو مکانیکی بوده که بعدها با کنتورهای دیجیتال جایگزین شده و حالا کنتروهای هوشمند نسل سوم کنتورها محسوب میشوند.
بیشتر بخوانید:
رخشانی مهر معاون توزیع و هماهنگی توانیر اعلام کرده بود که هزینه نصب کنتورهای هوشمند برای مشترکان تک فاز خانگی، حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان هزینه دارد که در قانون پیشبینی شده و مشترکان میتوانند به صورت اقساط ۲۴ ماهه پرداخت کنند.
از مجموع ۳۷ میلیون مشترک برق، ۳۰ میلیون مشترک خانگی، پنج میلیون مشترک تجاری، یک میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک عمومی اداری، ۴۰۰ هزار مشترک بخش صنعتی و ۴۰۰ هزار مشترک در بخش کشاورزی هستند که همگی باید تا سه سال آینده، مجهز به کنتورهای هوشمند شوند.
انتهای پیام/