باشگاه خبرنگاران جوان ساری-فیاض گفت: استاندارد هیچ گونه نظارتی بر کارگارههای تولید فرآوردههای لبنی سنتی ندارد و حوزه مسؤولیت استاندارد در واحدهای تولید صنعتی فرآوردههای لبنی میباشد بنابراین مردم تا حد امکان از محصولات لبنی شرکتهای تولیدی دارای علامت استاندارد استفاده کنند.
۱۵۴ مورد نمونهبرداری از واحدهای لبنی مازندران از ابتدای امسال تاکنون در مازندران انجام شده است.
به گفته فیاض کارشناسان و بازرسان این اداره کل علاوه بر کنترل و نظارت بر واحدهای تولیدی تحت پوشش در استان؛ بر همه مراکز توزیع و عرضه در سطح بازار استان نیز به منظور جلوگیری از عرضه محصولات بدون نشان استاندارد و یا با کیفیت پایینتر از استاندارد نیز کنترل و نظارت میکنند.
انتهای پیام/س