مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی کشور گفت:برای تعمیر ورزشگاه آزادی ۷۰۰ میلیارد تومان نیاز داریم تا این ورزشگاه در وضعیت خوبی قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا عاصم‌یوسفی، مدیر عامل شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی کشور گفت: ۲۱۱ پروژه با بودجه ۴۰۹ میلیارد تومانی از محل اعتبارات ملی و استانی آماده بهره برداری است، همچنین تعداد‌های پروزه‌های قابل بهره برداری شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی ۱۵ عدد است که برای این پروژه‌ها ۲۱۳ میلیارد تومان هزینه شده است.

فدراسیون‌های ورزشی چقدر به شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی بدهکار هستند؟

بدهی فدراسیون‌ها در سال‌های گذشته انباشته شده و الان به ۱۱۰ میلیارد تومان رسیده است. ما یک شرکت کاملا دولتی و تحت نظارت هستیم و باید پاسخگوی بدهی‌ها و مخارج خود باشیم. همه ما در یک کشتی هستیم، اما تعیین و تکلیف این ارقام به نفع شرکت توسعه و فدراسیون‌ها است. ما در سال‌های گذشته حتی مالیات نیز پرداخت کرده‌ایم.

۲ تیم فوتبال استقلال و پرسپولیس چقدر به شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی بدهکار هستند؟

انشاالله بدهی‌های آن‌ها نیز پرداخت می‌شود و مشکلی نیست.

چرا برخی از اماکن ورزشی در کشور بلا استفاده هستند؟

جانمایی با ادارات کل استان‌ها است و وظیفه ما فقط ساختن اماکن است. روند ساخت برخی اماکن تا چهار ماه گذشته حدود ۶۵ تا ۷۵ درصد بوده و ما سعی کرده‌ایم همان پروژه‌ها را تکمیل کنیم. در واقع ما میراث‌دار اماکنی هستیم که سال‌ها از شروع ساخت آن‌ها می‌گذرد.

چه زمانی ورزشگاه آزادی تعمیر می‌شود؟

ما هنوز از AFC چیزی را به صورت مکتوب در خصوص مشکلات ورزشگاه دریافت نکرده‌ایم. به هر حال این مجموعه، یک مجموعه فرسوده است و ایراداتی دارد. البته ما سعی کرده‌ایم به سمت اصلاح حرکت کنیم. بر همین اساس نیز سقف سالن دوازده هزار نفری طی ۲۵ روز و به صورت رایگان بازسازی و آماده شد. الان هم در حال ترمیم استخر قهرمانی هستیم. این دستور وزیر ورزش است که بازسازی مجموعه ورزشی آزادی انجام شود و این را در دستور کار گذاشته‌ایم. هزینه این بازسازی از درآمد‌ها و برخی سرمایه‌گذاری‌ها خواهد بود و قطعا با بودجه دولتی نمی‌توانیم این کار را انجام بدهیم.

پروژه های ناتمام شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی چه زمانی به اتمام می‌رسد؟

۲۸۸ پروژه در سطح کشور داریم. من از زمانی که به شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی آمدم تعدادی از پروژه‌ها را اولویت‌بندی کردیم تا به مرحله بهره‌برداری برسانیم. درباره زمین فدراسیون‌ها نیز باید بگویم که ما به این نکته رسیدیم که این پهنه ساختمان فدراسیون‌ها هیچ هماهنگی با هم ندارند. بر همین اساس همه زمین‌ها را برگرداندیم و آن‌ها هیچ زمینی ندارند. ما طرح برج فدراسیون‌ها را داده‌ایم تا همه در آنجا مستقر شوند.

روند ساخت ورزشگاه چهل هزار نفری بانوان در چه وضعیتی است؟

این پروژه سیزده سال قبل شروع شد، اما بعد از چند وقت تعطیل شد و حتی ضرر و زیان نیز داده‌ایم که مبلغ آن در سال جاری ۷.۵ میلیارد تومان است، البته امسال پولی ندادیم. به هر حال پروژه را در اختیار خودمان گرفته‌ایم و فکر می‌کنم سال آینده این پروژه را به سمت ساخت و بهره‌برداری ببریم.

چرا برخی از ورزشگاه‌های ساخته شده همچنان مشکل دارند؟

در این چند ماه که مستقر شده‌ایم، پروژه‌ها را اولویت‌بندی کردیم. یک سری از ورزشگاه‌ها در گذشته ساخته شده، در حالی که شاید نیازی به ساخت آن‌ها نبوده است. به هر حال این میراثی است که به ما رسیده و در اختیارمان است. اگر این پروژه‌ها به اتمام نرسد از بین می‌رود و باید مراقب این بیت‌المال باشیم. ما نمی‌توانیم برخی پروژه‌ها را رها کنیم و به سمت چند ورزشگاه برویم که مراقبت از آن بر عهده استان مربوطه است. سال ۹۴ بودجه عمرانی ۳۰۴ میلیارد تومان به صورت نقد بوده است. امسال این بودجه به ۳۵۰ میلیارد تومان آن هم به صورت اوراق شده است. باید به بودجه توجه خاص شود تا بتوانیم کار‌ها را انجام بدهیم. همه تلاش ما و وزیر ورزش و جوانان کمک به ورزش است و تاکنون توانسته‌ایم این پروژه‌ها را به مرحله بهره‌برداری برسانیم.

دلیل اختلاف شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی با سازمان لیگ بر سر تبلغات محیطی چیست؟

ترمیم و بازسازی ورزشگاه آزادی نیاز به ۷۰۰ میلیارد تومان دارد تا به شکل مطلوب دربیاید. هزینه هر بازی برای تیم‌های استفاده کننده از ورزشگاه آزادی ۲۳۹ میلیون تومان است. تبلیغات محیطی برای هر بازی ۱۰ میلیارد تومان است، در حالی که کلا برای همه لیگ ۱۳۵ میلیارد تومان بود. امسال پرسپولیس و استقلال ۳۰۰ میلیارد تومان برای تبلیغات محیطی پیشنهاد داده‌اند که این به نفع همه است. ضمنا پولی که ما از این تبلیغات می‌گیریم، صرف نگه‌داری ورزشگاه آزادی خواهد شد. شرکت توسعه از زمانی که ایجاد شده، قرار بوده حامی ورزش و ورزشکاران باشد. در سال‌های گذشته اقدامات خوبی هم انجام شده است. ما در شرکت ۶ ماه حقوق معوقه پرسنل وجود داشتیم و فقط ۵۰ میلیون تومان در حسابمان بود. همچنین حدود ۱۴۰ میلیارد تومان بدهی جاری بود که باید پرداخت می‌شد. به هر ترتیب روز ۲۷ مهر نزدیک به ۶۰ درصد بدهی‌ها پرداخت شد، بدون آنکه یک ریال از جیب شرکت توسعه بدهیم.

آیا شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی منحل خواهد شد؟

من به عنوان مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی تاکنون چیزی درباره انحلال این شرکت نشنیده‌ام.

دلیل اختلاف شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی  فدراسیون چوگان بر سر چیست؟

فدراسیون چوگان در مجموعه شهدا مستقر است، اما قوانینی وجود دارد که باید این فدراسیون آن‌ها را قبول کنند. فدراسیون سیزده سال در این مجموعه حضور دارد و حتی از این مجموعه درآمدزایی هم کرده است و باید حق بیت المال را پرداخت کنند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار