باشگاه خبرنگاران جوان زنجان - محمدی گفت: برای ایجاد این مشاغل در مجموع ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار به عنوان تسهیلات اشتغالزایی ۱۴ نفر از مددجویان پرداخت شده است.
او می گوید: این طرحهای اشتغال در زمینههای چرم دوزی، تأسیس پست بانک، مغازه داری (ایزوگام)، فروش لوازم منزل، کیک پزی، لباس فروشی و لحاف دوزی است.
به گفته محمدی سازمان بهزیستی بحث توانمند سازی جامعه هدف واجد شرایط را به ویژه در امر تسهیلگری اشتغال با همکاری دستگاههای متولی امر بر عهده دارد.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان می گوید: در سال ۱۳۹۹ برای ۶۷۲ نفر شامل ۳۳۶ نفر از افراد تحت پوشش در مناطق روستایی و ۳۳۶ نفر از افراد تحت پوشش در مناطق شهری اشتغالزایی شده که از این تعداد ۱۱۲نفر از طریق منابع CBR، گروههای همیار، مراکز غیردولتی، پرداخت مشوقهای بیمهای و تسهیلات بلاعوض به اشتغال رسیده اند.
او گفت: از ابتدای امسال تاکنون نیز بیش از ۵۰۰ نفر از افراد تحت پوشش صاحب شغل شدند و بیش از ۱۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به منظور ایجاد اشتغال پایدار از طریق بانکهای عامل به جامعه هدف پرداخت شده است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان می گوید: پشتیبانی و نظارت بر طرحهای ایجاد شده اشتغال از دیگر فعالیتهای بهزیستی است که با هدف پایداری شغلهای ایجاد شده و توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت انجام میشود و پس از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی پرونده مددجویان بسته نمیشود و تا زمانی که آنها به خودکفایی کامل برسند از خدمات این سازمان بهرهمند هستند.
او گفت: افرادی که دارای مجوز شغلی هستند و موفق به گذراندن دورههای آماده سازی نشده اند، میتوانند با ارائه مدارک فوق به عنوان پرونده موقت آماده سازی شغلی برای معرفی به بانک به منظور اخذ تسهیلات مشروط به تعهد مددجو و تایید حوزه مربوطه برای تکمیل فرایند آماده سازی شغلی مربوطه تا قبل از راه اندازی کسب و کار اقدام کنند.
محمدی می گوید: در راستای دستیابی مددجویان به استقلال اقتصادی و تسهیل در ایجاد اشتغال پایدار یکی دیگر از برنامههای توانمندسازی خدمت گیرندگان تحت پوشش بهزیستی، بهره مندی از وام خود اشتغالی است که این تسهیلات فقط به مددجویان نیازمند بیکار جویای کار واقع در رده سنی اشتغال ۱۸ تا ۵۰ سال به شرط عدم از کارافتادگی و محدودیت ذهنی و اعصاب روان شدید با ارائه مدرک فنی حرفهای و جواز کسب قابل پرداخت است.
انتهای پیام/م