باشگاه خبرنگاران جوان شهرکرد - در جشنواره آشپزی با قارچ، ۹۳ کدبانوی چهارمحال و بختیاری هنرآشپزی خود را به نمایش گذاشتند.
مصرف قارچ مانند انداختن یک سکه درصندوق پس انداز سلامتی است و موجب شادی ونشاط در کهنسالی میشود و در کشورهای توسعه یافته همواره محصولات کشاورزی همچون قارچ بسیار مصرف و در سبد خانوار جای دارد.
چهارمحال و بختیاری، با تولید سالانه شش هزار و ۲۰۰ هزار تن قارچ، رتبه ششم تولید این محصول را در کشور از آن خود کرده است، اما سرانه مصرف قارچ در این استان پایین و سالانه به ازای هر نفر ۷۰۰ گرم است.
بیشتر بخوانید
هدف از برگزاری این جشنواره افزایش مصرف سرانه قارچ به عنوان غذای سلامتی و گامی در راستای پایدارسازی واحدهای تولیدی در چهارمحال و بختیاری اعلام شده است.
پس از اعلام نظرات داوران به نفرات برتر جوایزی از قبیل سکه بهار ازادی و جوایز نقدی اهدا شد.
هماکنون ۳۲ واحد کارگاههای صنعتی تولید قارچ و ۱۵۰ واحد کارگاه خانگی در شهرستانهای شهرکرد، بروجن، کیار و فارسان فعال است و روستای "قلعه ممکا" در استان به عنوان دهکده پرورش قارچ کشور از مهمترین مراکز تولید قارچ استان است.
تعدادی از مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان از جشنواره آشپزی با قارچ در شهرکرد برای ما عکس ارسال کرده اند.
عکاس: عرفانه نعمتیان و حمیدرضا حبیبیان
انتهای پیام/ش