باشگاه خبرنگاران جوان - حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای گفت: در مقوله پراهمیت تحقیق و تفحص نمایندگان از طولانی شدن فرآیند رسیدگی قضایی و مشخص نبودن نتیجه در باب گزارشات ارجاعی تحقیق و تفحص گلایهمندند و در سوی مقابل این گلایه در قوه قضاییه از مستند و متقن نبودن گزارشهای تحقیق و تفحص مجلس، کلی بودن این گزارشها و همچنین ضمیمه نشدن مستندات کافی به آنها وجود دارد.
رئیس قوه قضائیه گفت: چند ۱۰ میلیون از افراد جامعه که عمدتاً از طبقات متوسط و پایین هستند درگیر بورس شده و بعضاً علاوه بر دارایی خود، سرمایه اعضای خانوادهشان را نیز به این بازار آوردهاند.بخش قابلتوجهی از افرادی که در بازار بورس متضرر شدند از آگاهی و شناخت لازم نسبت به سازوکارهای این بازار برخوردار نبودند و در زمینه اطلاعرسانی به آنها جهت جلوگیری از متضرر شدن شان، اقدامات مقتضی از سوی بخشهای ذیربط صورت نگرفت.
رئیس قوه قضائیه گفت: به سازمان بازرسی کل کشور جهت کمک و مساعدت همهجانبه به هیئت تحقیق و تفحص از سازمان بورس و بازار سرمایه ماموریت داده شده و حدود ۳ ماه است که شخصاً پیگیر تعیین تکلیف گزارشات سازمان بازرسی پیرامون مقوله بورس و پیگیری و تعقیب تخلفات و جرائم احتمالی رخ داده در این بازار هستم.
گزارش تحقیق و تفحص در کوتاه ترین زمان تدوین شود
حجتالاسلاموالمسلمین محسنی اژهای گفت: در جریان تحقیق و تفحص باید با اتخاذ تدابیر و راهکارهایی تخصصی و عالمانه، تمامی ابعاد و زوایای مقوله بورس شفاف و روشن شود و گزارش تحقیق و تفحص در کوتاهترین زمان ممکن با استفاده از نیروی انسانی بیشترو بهرهگیری از ظرفیتها و امکانات دستگاههای نظارتی تدوین شود.
رئیس قوه قضائیه گفت: با توجه به زمانبر بودن فرآیند نهایی شدن، قرائت و ارجاع گزارشات تحقیق و تفحص، اعضای هیئت تحقیق و تفحص از سازمان بورس میتوانند در طول بررسیها و تحقیقات خود، به محض مشاهده تخلف و جرم، موضوع را موردی با سرعت و فوریت به هیئتهای رسیدگی به تخلفات، شعبه دادسرا و سایر مراجع قضایی ارجاع دهند تا هم از گسترش دامنه تخلف و جرم جلوگیری شود و هم در حصول نتیجه نهایی تحقیق و تفحص، تسریع و تسهیل صورت گیرد.
هیئت تحقیق و تفحص از بورس دست نیاز خود را به سوی قوه قضائیه دراز کرده است
رئیس هیئت تحقیق و تفحص از بورس و بازار سرمایه، گفت: هیئت تحقیق و تفحص از بورس و بازار سرمایه، امیدوار است که با به ثمر نشستن و نتیجه دادن این تحقیق و تفحص، اعتماد از دست رفته مردم به بورس و بازار سرمایه ترمیم شود.
به گفته حجتالاسلام و المسلمین لارگانی ضعف بنیادین ناظر بازار سرمایه، ترک فعل برخی مسئولان سازمان بورس و اوراق بهادار در زمینه عدم توسعه بورس در مناطق برخوردار کشور، انتصاب مدیران فاقد تجربه و اطلاعات کافی و لازم در بازار سرمایه و همچنین عدم آموزش کافی به سهامداران از مشکلات حوزه بورس و بازار سرمایه طی دو سال گذشته است.
انتهای پیام/
بیچاره شدیم
هیچکس هم نیس به داد برسه
شما که جای حضرت علی نشسته ایدو عدالت رو پیشه میکنید. بمن بیسواد بگید چرا دلار میره بالا همه چیز میکشه اوج؟حالا که داره میاد پایین چیزی تغییرنمیکنه.باز این وسط جیب کی داره پر میشه.
فقط مردم بیچاره همیشه در صحنه
افزایش سرمایه بجای کمک به اشتغال و تولید محلی شده برای پولشویی و چپاول مردم.
سود سهام امسال..
امروز فردا ندارد واریزش کنید دم عیدی حساب مردم خب هر لحظه یه خبر یعنی چی؟ خب هرکسی سهمش چقدره واریز کنید لازمش دارند همه والله خب
در ضمن
تا اینجا اشکال نداشت ..اما ناگهان همه بیرون زدند.وخقیفی ها ماندن و که نصف پولشان دررشد باز هم حقیقی ها ماندند اما آخرش با ضرر خارج شدند و با نصف پولهای رفته
ودبی ارزش شدن د نصف پول مانده در واقع که انگار با توجه به تورم همه پولهایشان رفت
الان ریییس سازمان قضایی کل کشور میگه من ۳ ماهه شخصا پیگیرم یعنی تو این سه ماه تاحالا تعیین تکلیف هم نشده. که بخاد پیگیری ای انجام بشه.
.حقوقی ها خیانت کردند و در شدند و به حقیقی ها ضربه زدند.صد تومان ما شد چهل در شدیم یک سال هم موندیم که نگید جو گیر وارد شدید
بعد یک سال دیدیم همان چهل هم انگار قرض دادیم بورس. و حقوقی ها با شصت تومان ضرر اولیه و پنجاه هم سود وام که باید بدیم خارج شدیم
.الان حقوقی ها تو کف وارد شدند و میخوان این خسارت را بگیرند
گول حقوقی ها را نخورید