مدیرکل بهبود محیط زیست شهری مشهد گفت: عملیات کوددهی در فصل پاییز و زمستان امسال برای بیش از یک میلیون اصله درخت و درختچه در شهر انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - سید علی اکبر انتظام گفت: با توجه به رشد مناسب و حجم گسترده فضای سبز شهر مشهد در سال‌های اخیر، توسعه کیفی و ارتقای رشد و سلامت گیاهان، به طور ویژه‌ای مورد توجه قرار گرفته و تلاش می‌شود با استفاده از روش‌های نوین و پربازده در راستای بهبود کیفیت فضای سبز مشهد گام برداریم.

یکی از روش‌های مناسب و پربازده کوددهی درختان روش چالکود است که با توجه به بازده اقتصادی و عملکردی مناسبی که دارد در سال‌های اخیر بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.


بیشتر بخوانید




به گفته او در این روش، در محدوده سایه انداز درختان چاله‌هایی حفر و کندوکوب می‌شود و سپس درون آن‌ها با مواد آلی و شیمیایی پر می‌شود و از آنجا که درخت گیاهی دائمی است به دلایل مختلف هر سال تراکم ریشه در حوالی منطقه چال‌کود بیش از پیش افزایش یافته و سطح تماس ریشه باید با این منطقه غنی از کود افزایش یابد و همین موضوع باعث افزایش کارایی مصرف کود و افزایش بهره‌وری کود و بهبود رشد درختان و درختچه‌های شهری می‌شود.

در حال حاضر با توجه به خاک ترکیبی تولید شده توسط شهرداری مشهد پیش‌بینی شده است، از میان یک میلیون اصله درخت تیمار شده در این طرح، به صورت ویژه عملیات چالکود برای بیش از ۱۰ هزار اصله درخت شناسایی شده که نیازمند تیمار بیشتری هستند، با استفاده از حدود ۳ هزار متر مکعب خاک ترکیبی و کود آلی غنی شده در سطح شهر مشهد اجرا شود

 

انتهای پیام//ف.ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.